REFLEXIÓ METACOGNITIVA

Els alumnes de cicle inicial han estat portant a terme diverses activitats per reflexionar sobre com aprenen. Ser conscient d’aquelles estratègies que faciliten l’adquisició de nous continguts, els permet autoregular el propi procés d’aprenentatge.
Han fet connexions amb aprenentatges anteriors, han agrupat els nous coneixements a partir de diferents criteris, han utilitzat objectes reals, imatges, contes, llibres i jocs interactius fet amb el programa power-point que els han permès aprendre els uns dels altres, mitjançant tècniques diferents de treball en grup cooperatiu. Els alumnes de primer i segon han practicat la tècnica del full giratori i la conversa. D’aquesta manera, les nenes i els nens han pogut compartir els seus aprenentatges, afiançar continguts, resoldre dubtes i, així, autoregular els seu propi procés d’aprenentatge i ser-ne més conscients.

CLICA AQUÍ PER VEURE LES FOTOS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *