Treballem la fuïdesa lectora a psicomotricitat

En aquest segon trimestre a psicomotricitat hem estat treballant les paraules de les parts del cos per tal d’exercitar la fluïdesa lectora, tant a P4 com a P5. Un cop les hem aprés i les sabíem llegir hem preparat un joc.

Primer la mestra ens ensenya la paraula que hem de buscar, a P5 amb lletra de pal i a P4 amb lletra de pal i un dibuix. Un cop l’hem llegit  ens posem a la casella de sortida. El joc consisteix en fer una petita carrera d’obstacles i trobar la paraula que hem llegit d’entre 3 opcions.

Una vegada que tots els nens i nenes han participat fem una petita valoració de l’activitat , com ha anat, com sabíem què posava, ens ha agradat… Per últim posem unes imatges d’animals (elefant, conill, ratolí) i cada infant classifica el seu nom segons si ha escoltat amb orelles d’elefant (molt) o amb orelles de conill o de ratolí (poc).  Fem el mateix amb unes imatges d’una flor creixent segons com creuen que han participat. Si desitgeu veure totes les fotografies CLIQUEU AQUÍ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *