X edició de Fem contes de Ciència

Amb l’objectiu d’estimular l’interès pels temes de ciència i pel pensament científic entre els estudiants,  de potenciar la creació d’obres literàries o plàstiques que tractin la ciència amb imaginació i valor científic, des del Cosmocaixa de Barcelona s’ha engegat un any més el concurs Fem contes de Ciència.

Per presentar les obres hi ha de termini fins al 15 d’abril del 2012 i els premis inclouen -a més de la publicació de l’obra- una Targeta Amiga anual per a cada alumne, un ordinador portàtil per a l’aula i un lot de llibres de divulgació científica. Els treballs han de ser originals i inèdits, amb una extensió màxima és de 700 paraules.

Podeu descarregar-vos les bases o fer una ullada als relats guanyadors d’altres edicions

Us animeu 😉

 

Published by

Màrius

Màrius

Professor de Ciències a Secundària, amb formació i deformació biològica. Treballe a l'Institut Santa Eulàlia de L'Hospitalet de Llobregat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà