Nova edició del Premis Blocs Catalunya

L’associació Stic.cat (Societat de Tecnologia i Coneixement) torna a convocar els Premis Blocs Catalunya.

Enguany hi ha modificacions en la convocatòria, que s’estructurarà en tres grups de categories Corporatius, Personals Professionals– i dos premis especials; el Premi del Jurat al millor blog de tots els inscrits i Premi Stic a les millors accions a les xarxes socials 2011.

Dins de cada categoria hi ha un seguit d’àrees temàtiques

 • Cultura i tendències
 • Literatura (Premi LLetra UOC)
 • Periodistes i mitjans
 • Educació
 • Esports
 • Cuina, gastronomia i enologia
 • Universitats, recerca i ciència (Premi Universitat de Girona)
 • TIC
 • Política, economia i societat
 • Història, tradicions i patrimoni (Premi Omnium Cultural)
 • Turisme i viatges
 • Miscel·lània i Personals

Segons les bases, per a poder participar amb un blog cal registrar-se prèviament com al web de stic.cat. El període d’inscripció de blocs als Premis va començar el passat 27 d’abril, però encara teniu temps finsal dia 14 de juny.

Com l’any passat, el certamen tindrà dues fases.

 • Una primera de selecció i votació popular començarà el dia 17 de juny  i s’extendrà fins al setembre. És la que determinarà els finalistes de cada categoria. En aquest procés es podran votar els blocs i també valorar les entrades publicades.  Per tant és ací on podeu tirar una maneta, valorant allò que us agrade 😉
 • En la segona fase els guardonats sorgiran d’entre els finalistes de cada categoria i el resultat final el decidirà el Jurat del certamen. La valoració del Jurat atendrà a cinc aspectes dels blocs: disseny, estructura, continguts, periodicitat i interactivitat.

Feu una ullada al guanyadors del 2009 o del 2008, seguiu el procés al Facebook o al Twitter i, sobretot, no oblideu votar per als d’enguany 😉

Published by

Màrius

Màrius

Professor de Ciències a Secundària, amb formació i deformació biològica. Treballe a l'Institut Santa Eulàlia de L'Hospitalet de Llobregat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà