Deures estiu 3r d’ESO

Per a la gent que ha de recuperar el bloc de Química de Ciències Naturals de 3r d’ESO, hem elaborat un dossier amb 39 activitats que heu de dur a terme al llarg de l’estiu i entregar al setembre.

Es tracta d’un repàs als continguts que hem anat veient al llarg del curs i us serviran de preparació per a les recuperacions del curs vinent. Des d’aquest enllaç descarregueu el PDF amb les activitats que heu de completar.

La gent que l’any vinent farà Física i química a 4t d’ESO, per no desconectar totalment i refrescar els continguts podeu fer una ullada a algunes de les activitats que hem fet al llarg del curs i fer les ampliacions o completar el quadern d’activitats. Entre les activitats recordeu els models moleculars; les reaccions i formulació; mols i reaccions o estequiometria.

Recordeu dues qüestions:

ÉS OBLIGATORI ENTREGAR BEN FETS I AMB BONA PRESENTACIÓ AQUESTS DEURES AL DEPARTAMENT DE CIÈNCIES NATURALS EL PRIMER DIA DE CLASSE AL SETEMBRE PER PODER OPTAR A RECUPERAR LA MATÈRIA.

Published by

Màrius

Màrius

Professor de Ciències a Secundària, amb formació i deformació biològica. Treballe a l'Institut Santa Eulàlia de L'Hospitalet de Llobregat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà