Plànols per descobrir el món

Com hi ha diversitat en cercadors i motors d’indexació, més enllà de Google o Wikipèdia, passa el mateix en l’àmbit de la cartografia, mapes dinàmics o temàtics. Sense haver de navegar gaire, podem trobar un grapadet de recursos…

Al web del National Geographic podeu trobar una secció de mapes que inclou un clon del googlemaps i diversos mapes temàtics. Fins i tot podem pendre-li el pols al planeta o descarregar-nos algun per fer expedicions

També podeu visitar-se la Cartothèque o trobar diversitat de recursos geogràfics al Departament de Medi Ambient o al Institut Cartogràfic de Catalunya, que fins i tot inclou una eina per localitzar i personalitzar mapas

I fins i tot trobar de temàtics, com un complet Atles Ambiental de la Mediterrània o Ornitologia. També relacionats amb la solidaritat o els conflictes al món.

Published by

Màrius

Màrius

Professor de Ciències a Secundària, amb formació i deformació biològica. Treballe a l'Institut Santa Eulàlia de L'Hospitalet de Llobregat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà