S.I.D.A i V.I.H

Passat ja el ressó mediàtic del dia de…, us adjunte uns quants enllaços per aprofundir una mica en el coneixement d’aquesta pandèmia que el 2007 afectava ja a vora 33 milions de persones al món, com mostra la imatge que clou aquest post. Tot i que de vegades tendim a caure en l’estereotip occidental, les realitats que s’amaguen rere aquesta síndrome són tan diverses com ho són les nostres conductes i situacions.
Trobaràs molta informació als portals de salut europeu, de la generalitat o del consell insular. També al portal educ@lia, els col·lectius stopsida o sidastudi.

Per aprofundir amb dades a la mà, res millor que anar a les pàgines especials de les Nacions Unides o de la Comissió Europea.

Informació del Dia mundial, SIDA i infantesa o més recursos i enllaços. Finalment, també et pots descarregar un simulador d’epidèmies i entreure’n conclusions a mig i llarg termini.

Published by

Màrius

Màrius

Professor de Ciències a Secundària, amb formació i deformació biològica. Treballe a l'Institut Santa Eulàlia de L'Hospitalet de Llobregat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà