“Això sí que no! Si ens retallen, desapareixem”

Discapacitats intel.lectuals de Catalunya i els seus familiars es manifesten a Barcelona per reivindicar els seus drets davant les retallades. L’educació, la inserció laboral, la salut i la llei de la dependència, principals preocupacions del col.lectiu. Això si que NO

Quant a epuig222

Professor de Secundària Intervenció Sociocomunitària 508
Aquest article ha estat publicat en Discapacitat física, Discapacitat psíquica, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 respostes a “Això sí que no! Si ens retallen, desapareixem”

 1. Edu diu:

  Crec que com a classe d’integració social hauríem de fer quelcom per adjuntar-nos a la campanya d’Això si que no.

  Hem d’escampar la campanya com una gota d’oli (que s’escampa ràpid) i si ho difonem a les 1700 persones de l’institut i aquestes ho comenten els seus familiars i aquestes ho fan amb els seus veïns i així successivament, arribarem a molta gent.

 2. Ainhoa diu:

  Primer de tot, dir que estic molt indignada amb aquesta situació, no em sembla gens bé el que està passant actualment, no se fins a quin punt arribarem…

  En segon lloc, dir que estic amb tu Edu, tens raó i això no es pot quedar aqui, ho hauriem d’escampar per tot arreu perquè la gent s’adonès del que passa al nostre voltant…

 3. Míriam Páez diu:

  Tot això que està passant amb les retallades és indignant. Tothom té drets i aquests s’han de manifestar i utilitzar i sobretot no s’han de perdre mai(ni deixar que ens els treguin)!!

  I com l’Edu, crec que com a classe d’integració social hauríem de manifestar-nos pels nostres drets i per els de totes les persones.

 4. Vanessa García diu:

  Crec que pràcticament tothom està passant per aquesta situació, encara que no sigui just, molta gent està patint molt per aquestes retallades, ja no només aquest sector. Però com diu l’ Edu, com a integradors socials, que sóm i volem exercir d’això, hauriem de defensar els nostres drets! Així també podría ser que ajudesim a més persones que ens envolten ja sigui en aquest àmbit, un proper al nostre, o un qualsevol! Podría ser de gran utilitat, ja que si ningú és queixa mai, encara que aconseguim poc, si no ens queixesim encara aconseguiriem menys!!

 5. Maria Garcia diu:

  Penso que això és intolerable. Sembla que els hi estiguin dient a aquestes famílies i en concret a les persones que pateixen discapacitats intel·lectuals, que són uns privilegiats perquè reben ajudes i que com que estem en època de crisi, han de prescindir d’una part d’aquestes. Sincerament, crec que la crisi més important que hi ha actualment és la crisi de valors i de moralitat.

 6. Lorena Martínez diu:

  sempre retallen als més dèbils. Crec que és un dret poder viure dignament, i això els polítics d’ aquest país ho estan posant molt difícil en aquest sector.

 7. Dolors Espelt diu:

  Estic molt d’acord amb tots nosaltres! S’hauria de fer alguna cosa per aturar aquesta situació!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *