Goya per una història sobre la soledat de la gent gran

Abstenerse agencias, dirigit per Gaizka Urresti està protagonitzat per la catalana Asunción Balaguer.

“Laura i Guille, una parella jove, visiten el dia de Nadal el pis d’Amparo, una vídua que viu sola i a la qual volen comprar l’habitatge. Durant la visita, es trobaran amb una dona que sembla més interessada en saber de la seva vida que a vendre’ls casa. Entre els tres s’establirà una relació que afectarà les seves vides”, explica la sinopsi de ‘Abstenerse agencias‘, la història de 15 minuts que aquest cap de setmana ha estat premiat amb el Goya al millor curtmetratge de ficció.

El fil de la història està centrat en la soledat que viuen les persones grans i el paper protagonista està interpretat per la catalana Asunción Balaguer i on hi falta tampoc temes com el compromís de la parella y les emocions de les relacions de família, entre altres. El cur va ser rodat a Saragossa, l’any 2011 i des de llavors ja ha estat premiat en diversos festivals.

 

Quant a epuig222

Professor de Secundària Intervenció Sociocomunitària 508
Aquest article s'ha publicat dins de vellesa i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Goya per una història sobre la soledat de la gent gran

  1. Daniel Mora diu:

    La veritat sembla interessant i resulta ser un tema molt actual i real. En l’Amparo podem trobar la realitat social de les persones grans com ella, viuen soles sense contactes afectius i l’únic consol que troben és la televisió o alguna petita afició. Les seves amistats i la seva família no es troba i resulten ser molt agraïdes a les visites i a tenir algú que l’escolti o que expliqui coses. Una llastima la situació de les dones com l’Amparo. Així que sincerament espero a trobar el curt sencer ja que té molt bona pinta!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *