Reportatges sense ficció

Coneixeu el Sense Ficció”? Presentat pel periodista Joan Salvat, és un programa de TV3 que emet documentals que conviden a reflexionar sobre els grans reptes de la societat actual. El seu objectiu és emetre els millors documentals que es fan arreu del món i també de producció pròpia.

Al llarg de 4 anys, “Sense Ficció” ha projectat molts reportatges interessants de l’àmbit social: “Voluntaris”, “Maria i jo”, Yayoma”, “Avis contra la crisi”, “Torneu-me el fill!”, “Balls robats”, o “El llegat de Sísif” o “Per un plat a taula”, només per destacar-ne uns quants.

A principis de gener van oferir un reportatge que volem compartir amb vosaltres “L’edat daurada”, que es pot veure íntegrament aquí:

 

Quant a epuig222

Professor de Secundària Intervenció Sociocomunitària 508
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Reportatges sense ficció

 1. Ainhoa diu:

  Trobo que el documental que hem vist avui de “Maria i Jo” ha estat molt interessant. Hem pogut observar el desenvolupament de vida d’una persona autista, i el punt de vista del seu pare.

 2. Anna Maria D. diu:

  He acabat de veure el documental de “Maria i jo” i trobo que si que ha estat molt interessant. Trobo molt ben trobada la manera d’ explicar la vida d’ una persona autista i la seva família. Hi ha dos moments del documental que m’ han impactat una mica. El moment que el seu pare diu que anar amb la Maria es com anar amb la Madonna, perquè tothom els mira, algunes mirades agradables i altres desagradables. I l’ altre quan els pares de la Maria expliquen la por que tenen de que la Maria no sigui estimada quan ells es morin.

 3. Míriam Páez diu:

  La manera en que s’explica, la relació entre pare i filla, totes les coses que la María ha de dur a terme i com ho fa, qui l’ajuda i com l’ajuda, les seves tasques diàries.. fa que aquest vídeo sigui molt important alhora d’aprendre a tractar a una persona amb aquestes característiques i com ajudar-les en les seves tasques diàries i el seu dia a dia.
  Només una paraula.. GENIAL.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *