Keep calm and speak Catalan

D’un eslògan de resistència civil contra la por d’una invasió nazi a un lema per no deixar-se abatre per la llei Wert. El ‘Keep calm and carry on’ britànic del 1939 s’ha transformat en ‘Keep calm and speak Catalan’ gràcies a l’informàtic i tuitaire Josep Maria Ganyet, i en pocs dies ha triomfat a la xarxa. Davant l’èxit, Ganyet ha muntat una pàgina web on es poden trobar formats diversos del nou lema –des d’un PDF fins a un fons de pantalla, passant pels avatars que molts usuaris ja s’han posat al seu compte de Twitter– i Moritz també ha respost al fenomen. La firma cervesera ha anunciat que llançarà una samarreta amb la frase, i ja n’ensenya el disseny i promet que anunciarà ben aviat com aconseguir-la. Els beneficis que n’obtingui els destinaran a Somescola.cat.

 

‘Keep calm and carry on’ –”Conserva la calma i tira endavant”– va ser un lema ideat el 1939 pel govern britànic, quan temia una invasió nazi, amb l’objectiu de mantenir alta la moral de la població.

Quant a epuig222

Professor de Secundària Intervenció Sociocomunitària 508
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *