INFORMACIÓ DEL BLOC

Aquests bloc està pensat per compartir informació, notícies, comentaris i reflexions de l’àmbit social d’interès per al CFGS d’Integració Social. El CFGS d’Integració Social forma els professionals coneguts amb el nom de Tècnics d’Integració Social (TIS).

El CFGS d’Integració Social forma els professionals coneguts amb el nom de Tècnics d’Integració Social (TIS). És competència general d’aquest tècnic programar, organitzar, desenvolupar i avaluar les activitats d’integració social; valorar la informació obtinguda sobre cada cas, i determinar i aplicar les estratègies i tècniques més adequades per al desenvolupament de la seva autonomia personal i inserció ocupacional.

Les competències i les realitzacions més rellevants que ha de manifestar el professional són: Programar, organitzar i avaluar les intervencions d’integració social. Organitzar i supervisar les activitats d’atenció a les unitats de convivència. Entrenar l’assistit en l’adquisició d’habilitats d’autonomia personal i social. Supervisar les activitats d’inserció ocupacional.

L’autor i editor d’aquests bloc és:

Emili Puig i Vilaró

epuig222@xtec.cat

Professor de Secundària Institut Montilivi de Girona

Especialitat Intervenció Sociocomunitària

Què és un Tècnic en Integració Social?

L’Integrador/a Social també existeix!

3 respostes a INFORMACIÓ DEL BLOC

 1. Shiamir García diu:

  He visto el documental Sin Barreras y me ha parecido muy bueno, realmente las limitaciones sólo están en nuestra mente… El miedo nos incapacita y nos vuelve débiles, muy interesante.

 2. Adam diu:

  http://rac1.org/totespossible/blog/aprender-a-educar-projecte-per-joves-amb-problemes-de-conducta/

  Interessant entrevista de com “Aprendre a educar” amb Pedro Garcia Aguado, no te desperdici.

 3. Anna Suñer diu:

  http://focalizalaatencion.com/2015/10/07/artactivistas-colocan-primera-plataforma-de-rescate-en-el-mediterraneo-la-aylan-1/

  Per tots els que han perdut la vida en l’intent, pels qui ho estan intentant i pels qui (malauradament) hauran de fer-ho…cada cop la Útopia és més aprop.

  La utopía está en el horizonte.
  Camino dos pasos, ella se aleja dos pasos y el horizonte se corre diez pasos más allá.
  ¿Entonces para que sirve la utopía?
  Para eso, sirve para caminar.
  -Eduardo Galeano.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *