Infermeria i geriàtric a la presó

Què porta un historiador a acabar fent de funcionari de presons? El Josep Lluís està al capdavant de la infermeria de la presó de Ponent, a Lleida. Els interns que ell controla tenen uns perfils atípics, perquè la majoria arrosseguen malalties importants. I la manera que té el Josep Lluís de tractar-los tampoc és l’estàndard. La infermeria del CP Ponent és un mòdul on han acabat confluint gent tan heterogènia com l’anomenat “assassí de la destral”, un jove de 18 anys que és el primer dia que és a la presó, un autista que parla sol pels passadissos, o un pagès que han fet fora de casa per problemes amb el veïnat.

A la presó 22/09/2009

Quant a epuig222

Professor de Secundària Intervenció Sociocomunitària 508
Aquest article s'ha publicat dins de A la presó, General i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *