Cinquè participa al I Gran Dictat del Futbol Sala

Les nenes i els nens de cinquè hem participat, amb altres escoles de Caldes, al primer Gran Dictat del Futbol Sala. Durant les darreres setmanes, hem estat treballant el lèxic més comú d’aquest esport amb la finalitat de fer-ne un bon ús i gaudir de l’esport en català!
En aquest enllaç podreu veure la notícia que l’Ajuntament de Caldes ha publicat: http://www.caldesdemontbui.cat/actualitat/noticies/2015-05-28-els-infants-calderins-aprenen-catala-amb-el-gran-dictat.html

Gràcies a la participació de tots els nens i nenes de cinquè per l’esforç i, especialment, a l’Ashu, la Martina, en Jan i l’Hugo que ens van representar molt bé.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *