A P5 juguem amb fang!

Els nens i nenes de P5 vam anar el passat 3 de juny a San Esteve Sesrovires a jugar i experimentar  amb el fang.

Primer de tot, vam fer un taller de modelatge amb fang que després ens vam poder emportar a casa. Després, ens vam preparar per experimentar amb el fang! Vam jugar amb amb argila (la seva textura) i després, ens van anar afegint aigua. La vam barrejar i va anar apareixent fang!!! Ens vam cobrir de mica en mica, la cara, els braços, fins que vam acabar ben enfangats! Després, vam jugar a estàtues de fang i vam anar sentint com el fang es solidificava en la nostra pell. En un mirall ens vam poder contemplar i riure de com estàvem. Amb una mànega d’aigua i un cubell vam jugar una bona estona fins a treure’ns (part) del fang.

 

PORTADA (Copy)

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *