“Entrena al Parc”i gaudeix de l’aire lliure!

En un parc, a més de córrer i anar en bicicleta per desenvolupar la capacitat aeròbica, també tenim la possibilitat de desenvolupar la força. Podem fer ús de moltes zones verdes que estan dotades d’equipament (paral·leles, anelles, bancs d’abdominals i musculació, barres de suport elevades, etc) amb què podreu entrenar i realitzar diversos exercicis. I el millor de tot: aquest gimnàs a l’aire lliure està pensat per a tothom, sigui o no esportista. Anima-t’hi!

  • Dominades per a tots els nivells

Segurament les dominades o pull-ups són un dels exercicis que més se’t resisteix, però a continuació tens algunes variants perquè puguis progressar.

  • Paral·leles

Utilitza les barres paral·leles per realitzar exercicis amb recolzament o en suspensió.

  • Fons

Els clàssics push-up representen un dels millors exercicis per treballar la cadena anterior del cos; pectorals i tríceps realitzen l’acció, mentre que abdominals i cames ajuden a l’estabilització de la resta del cos.

  • Salts

Per augmentar la intenstitat de treball del tronc inferior, tenim dos opcions:

  • Abdominals sense tombar-te

Les abdominals més recomanables són aquelles que inclouen exercicis d’estabilització pel core, ja que proporcionen major transferència a esports i sobretot són menys agressius per la columna vertebral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *