Les qualitats físiques bàsiques

LES QUALITATS FÍSIQUES BÀSIQUES

Són un conjunt de factors que determinen el nostre rendiment a l’hora de dur a terme una activitat física quotidiana (córrer per agafar el tren, pintar una pared, portar la compra des del mercat…) o una activitat esportiva (jugar a bàsquet o a voleibol, competir en qualsevol prova d’atletisme, fer un combat de judo, etc.).

De la persona que té unes bones qualitats físiques bàsiques en diem que té una bona condició física.

Les qualitats físiques bàsiques són:

Resistència,

FORÇA (video)[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gc8GylpAgyI&t=28s[/youtube]

VELOCITAT

LA FLEXIBILITAT

El bon desenvolupament d’aquestes qualitats físiques és clau si volem assolir un bon rendiment a l’hora de dur a terme qualsevol activitat física, especialment les activitats de caire esportiu. Per tant, totes elles poden ser millorades mitjançant l’entrenament.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *