MULTICULTURALS

Aquí, hi trobareu un recull de jocs multiculturals, ja que vivim en un món on conviuen cada vegada més, en una mateixa societat, diferents cultures.

Oceans (con imágenes) | Mapas, Mapamundi, Lugares exóticos

JOCS D’AMÈRICA

1- LA CAZA (Argentina)

Explicació del joc: En aquest joc hi ha 2 gossos i 1 caçador. La resta de participants són guineus que es reparteixen en guineu nº1, nº2 i nº3. El caçador agrupa les guineus en 3 grups (1,2 o 3). Seguidament el caçador crida a un grup de guineus. El grup de guineus que s’ha cridat és el que ha de passar a l’altre costat de la pista. Però compte!, perquè els gossos et poden caçar. Si t’atrapa un gos, t’has de posar darrera d’aquest i agafar-te per les espatlles per ajudar a caçar la resta de guineus. A partir d’aquí, el caçador ha d’anar cridant els altres grups de guineus que encara no hagin passat. El joc acaba quan els gossos atrapin totes les guineus. Guanya el gos que tingui la fila més llarga de guineus atrapats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *