PRE-ESPORTIUS

LA CADENA 

Descripció: Un alumne la para, quan atrapa un company els dos s’agafen de les mans formant una cadena, quan aquesta és de 4 es separen en 2 de 2. Així successivament fins que només queda un participant per agafar.

Espai: el terreny de joc a de ser ampli i exempt d’obstacles permetent que els alumnes puguin desplaçar-se lliurement per l’espai i ha d’estar ben delimitat (si un jugador surt dels límits compta com si l’haguessin atrapat). 

Nombre d’alumnes: de 10 a 30, depenent de l’espai.

Temps mínim: 5 minuts.

Material: no requereix cap material.

Variants: 

  1. La cadena no es separa mai.
  2. Paren 2, els atrapats s’agafen d’una cistella i s’uneixen, si són tocats per algun lliure passen a ser una altra vegada tots lliures.

Gràfic:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *