ARTICLE 4 Consells sobre Ciberseguretat

 

Estem en una era tecnològica on tot canvia molt ràpid i  on per desgràcia també  hem de ser conscients dels riscos cibernètics de la ciberseguretat i de les magnituds del cibercrim.

S’està parlant molt de ciberseguretat i això implica prendre mesures per evitar mals majors: això implica protegir les propietats de les dades i els sistemes d’informació. Per aquest motiu, la  ciberseguretat  que afecta molts àmbits, i afecta plenament a les nostres pròpies interaccions a tots nivells i fins i tot a nivell més personal.

La convergència de diferents tecnologies com puguin ser la intel.ligència artificial pot ajudar a detectar amenaces, vigilar la xarxa, trobar vulnerabilitats a temps real…o bé  el metavers que amb la interacció al mateix temps de persones, màquines  en entorns virtuals mouen gran quantitat de dades personals d’escàndol.

Per tant, ja que durant  les nostres vides guardem molta informació important tan professional com personal, això requereix una sèrie de mesures preventives per tal prevenir  en la mesura possible qualsevol atac cibernètic.

Per aquest motiu, són necessaris alguns consells per no caure en paranys innecessaris i protegir-nos de tal manera que es pugui preservar el màxim d’intacte la nostra privacitat digital. Aquí us deixo un petit recull amb alguns consells que espero que us ajudin.

 

https://www.powtoon.com/html5-studio/?#/edit/fjb6TwV4ous

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *