El proper dilluns 30 de maig a les 15.30h conferència a càrrec del lingüista, Isidor Marí Mayans

rdp_centenari2Com a cloenda de la formació LIC de la Ciutat de L’Hospitalet, ens plau comunicar-vos que gaudirem de la presència del lingüista i president de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans, Isidor Marí Mayans, que parlarà sobre Educar per a la diversitat: família, aula, centre i societat . El senyor Marí impartirà la conferència al Servei Educatiu de la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat el proper dilluns 30 d emaig a les 15.30h. Aquest any la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans 1911-2011 celebra el seu centenari amb tot d’actes intitulats “2011, l’any de la paraula viva”.
Per si voleu veure la seva visió del possible futur pel que fa al plurilingüisme i a la interculturalitat, us adjuntem l’enllaç “De la competència comunicativa a la competència intercultural” de les JAL a la UAB del passat mes de febrer. Cordialment,

Equip LIC de la Ciutat de L’Hospitalet de Llobregat
https://sites.google.com/a/xtec.cat/elic-l-h/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *