“VI Jornada d’Experiències LIC 2011 de la ciutat de L’Hospitalet” el proper dilluns 23 de maig a les 15.30h al Servei Educatiu

El proper dilluns 23 de maig a les 15.30h tindrem la VI Jornada d’Intercanvi d’Experiències LIC de la ciutat de L’Hospitalet. Gaudirem de la presentació de tres experiències diferents que us citem per ordre alfabètic de centre: institut Can Vilumara (la gimcana de les llengües), l’escola Patufet Sant Jordi (Cumènius, ens comuniquem a través de l’art) i escola Prat de la Manta (treball integrat de llengua i contingut i el treball cooperatiu). Cada presentació durarà al voltant d’uns 20 minuts per després deixar pas a possibles preguntes per part dels assistents.
Com ja sabeu, la formació LIC té, a part de les hores presencials (concretament, 10h), unes hores no presencials (5h) i, per acreditar, cal afegir-hi una feina. Us recordem, doncs, que ens hauríeu de fer arribar -en format paper i/o digital- una experiència o bona pràctica, segons el model de fitxa que us adjuntem, fins, com a màxim, el dimecres 15 de juny. Us proposem que presenteu una de les vostres bones experiències que esteu fent o que us agradaria fer: blocs, activitats, propostes, gimcanes… (Per a qualsevol dubte, consulteu el vostre o la vostra assessor/a LIC del centre).

Equip LIC de la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat
https://sites.google.com/a/xtec.cat/elic-l-h/
http://blocs.xtec.cat/coordinaciolichospitalet/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *