Propera sessió el dilluns 22 de febrer del 2010: pas de l’AA a l’AO

La propera sessió de formació LIC serà el proper dilluns 22 de febrer en dos blocs diferenciats: un bloc per a Primària, i un altre per a secundària però amb un eix comú, el pas de l’Aula d’Acollida a l’Aula Ordinària. Els mestres de Primària gaudiran de la presència de Jordi Mateu (assessor LIC de la Ciutat de L’Hospitalet durant una pila d’anys). Mentrestant els professors de Secundària tindran el plaer de poder veure l’experiència dels companys LIC de Santa Coloma de Gramenet a partir de l’experiència viscuda l’any passat a diferents centres. Les xerrades seran en dues sales de l’institut Apel·les Mestres (US CONFIRMEM QUE HEU D’ANAR A L’INSTITUT APEL·LES MESTRES !)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *