Preinscripció Curs 2020-2021

Benvolgudes famílies,

Com sabeu el calendari de Preinscripció i Matriculació  per al proper curs s’ha vist alterat per les mesures de confinament pel risc d’infecció del SARS-CoV-2.

Des del Departament d’ Educació s’està acabant de planificar el procediment i les dates, però de moment no s’ha aprovat a l’espera de les indicacions que ha de donar el PROCICAT (Pla Territorial de Protecció Civil a Catalunya).  Nosaltres estem pendents d’aquesta aprovació però tot fa pensar que els tràmits s’hauran de realitzar de forma no presencial. Possiblement s’iniciarà a partir de l’11 de maig i es proporcionaran les instruccions i  els formularis per a la presentació via telemàtica o correu electrònic de les sol·licituds. També es preveu la consulta telemàtica dels resultats.

Es tindran en compte els casos extraordinaris en que la família no pugui cursar la sol.licitud de forma no presencial, oferint la possibilitat de concertar cita prèvia al centre de primera petició per tal que es pugui donar el suport requerit.

Per a qualsevol consulta o informació podeu trucar-nos als als telèfons:

93 570 57 81 – 682 538751

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *