Jo sóc en Pol!

Què tal nens i nenes del bloc els invasors del web? Deixeu-me que em presenti: “Sóc en Pol”. Jo diria que sóc un noi afortunat ja que tinc moltes capacitats que em fan ser un dels millors de la classe. No us penseu que sóc un cregut, el fet és que a la meva classe la majoria som com jo, diguem que som els típics ” empollons”. Direu: ” Ecsssss! Amb quin fàstic de gent hem anat a topar! Però en veritat no és així. Som molt bona gent, que ens agrada la gresca, passar-ho bé, gaudir dels bons moments i a ser possible causar algun que altre enrenou, sinó perquè som nens, a què sí?hpim2244 Els meus amics em defineixen així, a veure que us sembla:

Ell es considera un noi simpàtic, però una mica introvertit, bé jo diria que una mica massa. Troba que el seu defecte principal és que li agrada estudiar molt, més ben dit, s’enfada molt si alguna tasca no li surt bé, o no l’ha sabut entendre. Quan li passa això, trenca en plor! Sí, és un noi molt sensible! A les noies ens agrada molt, a més és molt guapo, tot i que és una mica baixet, però aquesta condició li va prou bé per jugar a bàsquet, ja que és el seu esport preferit, i de fet hi juga fora d’hores de classe i molt bé!

Les seves afeccions principals són la informàtica, l’estudi, el bàsquet i els jocs de consoles. El groc és el seu color preferit. Detesta per sobre de tot que hi hagi gent emprenyadora. Veu el seu futur bé, si continua així, malgrat a voltes s’enfonsa perquè ell creu que a l’insti no se’n sortirà! Sí ell no se’n surt, qui se’n podrà sortir!!!! Aiii!!! L’Institut se’l mira molt bé, no obstant, amb respecte! Això sí. Però ell, en definitiva, ja li agradaria ser-hi.

No té cap lema de vida i el que canviaria de l’Institut seria aquells professors que et tracten com un moble, en comptes d’una persona.”

Com m’heu vist? Espero que molt rebé.

Esperem els vostres comentaris, o perquè no? Nosaltres també volem saber com sou vosaltres.

Adéuuuuuuuuuu!

Pol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà