PLANETARI INTERACTIU

Descripció

Un mapa interactiu per explorar el cel les estrelles i els planetes.

Planetarium chrome extension


Explorar les estrelles i els planetes!
Planetari mostra més de 1.500 estrelles – que és totes les estrelles fins a la magnitud “5”. Aquestes estrelles són els més brillants en el cel nocturn, el qual es poden veure a simple vista propi en una bona nit fosca lluny de les llums de la ciutat.
MANERA D’OCUPACIÓ:Feu clic i moure el ratolí per mirar al voltant del cel. Feu clic de nou per aturar. Apuntar a una estrella o un planeta per revelar el nom, el constel · lació, la seva brillantor (magnitud) i la llunyania que es troba en anys llum (LY) o unitats astronòmiques (UA). També figuren és l’estrella o el planeta Ascensió Recta (AR) i Declinació (Dec) valors – molt útil si tens un telescopi!
També pot ajustar l’hora i la ubicació de visualització per veure el cel des de qualsevol punt del món.
Utilitzeu aquestes tecles d’accés directe per controlar el cel també:
Amaga / mostrar les constel · lacions – CVisualitza / oculta la llum del dia el cel – SAjustar l’any – I o Shift + IAjustar el mes – M o shift + MAjust dia – D o D + canviAjust hora – H o canvi de H +Ajustar els minuts – N o shift + NAjust de latitud – L o shift + LAjust de longitud – K + K o canvi
A més, utilitzeu les tecles de fletxa ← ↑ ↓ → en el teclat per moure pel cel. Premeu la tecla F per anar a pantalla completa.
Estrella feliç mirant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà