L’àvia Remei

La nostra ÀVIA REMEI va nèixer a Mataró (Barcelona).

La seva passió per la cuina li ve de lluny i ja gaudia cuinant infinitat de plats pels seus.

Va començar a presentar-se a diferents concursos de cuina per diversió i a aconseguir diversos premis i, de mica en mica, va descobrí que tenia alguna cosa a dir sobre el tema.

D’aquesta manera, va començar a fer conferències i a impartir, a Mataró, cursos de cuina per a tothom: des dels més joves fins a les persones ja adultes, com a l’escola LA Coma, o els dedicats a la gent gran al Casal del Parc de Mataró.

Entre 1998 i 1999 intervé a diferents programes de la televisió de Mataró, colabora telefònicament en directe a l’apartat de cuina del programa “Tocant fusta”, confçduit per l’Espartac Peran, a Ràdio Argentona, i fa unan demostració a TV3 sobre com es prepara la crema catalana.

Al 2000 participa en dos programes especials de Nadal, un a COM Ràdio i l’altre a RAC 1, conduit per Ramón Pellicer.

Ja al 2001 fa diverses demostracions. Una d’elles a TV2 on explica com fer una gran cassola de conill amb cargols. I dos més a TV3 sobre com preparar un bon all i oli i com una bona mona de Pàsqua casolana.

D’altra banda, des del 1998 participa a diferents programes conduits per Martí Gironell, com per exemple El pont de les formigues”, “No es pot aguantar” i “Interés general”; tots ells a Catalunya Ràdio.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà