Entrega de premis d’Educació, Cercle d’Economia

El passat 6 de maig va tenir lloc l’entrega del Premi d’Educació de la Fundació Cercle d’Economia.

L’entrega es va fer a Barcelona i com a representació de l’escola va anar l’equip directiu juntament amb la Inspectora Carme Mas i l’alcalde de Constantí Sr. Josep Mª Sabaté.

El president de la Fundació va destacar el mèrit  dels cinc finalistes i va voler posar èmfasi en la dificultat que havia tingut el jurat en escollir els dos guanyadors premiats amb una quantitat econòmica. També va remarcar el fet que després de veure els diferents projectes que s’havien presentat, 98 en total, moltes escoles de Catalunya treballen per a la millora de  la qualitat del nostre sistema educatiu i que no cal anar a l’estranger per poder trobar-nos amb iniciatives d’alt nivell.

L’acte va ser presidit per la Consellera Irene Rigau que va reconèixer la qualitat dels projectes dels 5 finalistes i va felicitar l’escola Centcelles per la feina feta.

Per altra banda, des de l’actual equip directiu volem fer un reconeixement a tots els mestres i professionals que han passat per l’escola en aquests últims anys ja que gràcies a l’esforç i constància de tots, hem anat millorant any rere any.

 

 

 


Accions

Informacions

Cap resposta

Una resposta a “Entrega de premis d’Educació, Cercle d’Economia”

13 05 2013
Eva Darder Serra (09:07:08) :

Visca l’Escola Centcelles!!!!!!!

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>