Troba el Sant Jordi…

Aquesta activitat que us ensenyem l’hem feta el cicle mitjà i cicle superior a Art in English! que és el mateix que Plàstica en Anglès!

Per tal de treballar la tradició del dia de Sant Jordi, uns dies abans ens vam a treballar. L’any passat havíem fet uns dracs i van quedar molt bé. Per això aquest any vam decidir que els alumnes de cicle mitjà fessin Sant Jordi i els de cicle superior Princeses.

Es va començar l’activitat treballant la llegenda i després el vocabulari de les parts del cos i dels elements que porta cada personatge. Després cada alumne va fer el seu dibuix.

La gràcia és que tots són molt diferents i això és el que fa bonica l’activitat.

Per tal que tothom pogués veure les obres d’art dels nens de l’escola, ho vam posar en un panell elaborat manualment i col·locat a l’entrada de l’escola.

Cal dir que no només és una exposició sinó que també és un joc! Els alumnes han de trobar d’entre un llistat diferents Sant Jordis i diferents Princeses.

La veritat és que molts nens i nenes s’han entretingut força estona buscant els personatges de la llista.

Ha estat una bona activitat on a part de fer plàstica, hem parlat de les nostres tradicions, hem après vocabulari i ho hem compartit amb tota l’escola. Genial!

Properament esperem poder veure una presentació de les princeses!!


Accions

Informacions

Cap resposta

Una resposta a “Troba el Sant Jordi…”

21 05 2013
Bofempot (16:18:57) :

Thanks for sharing.

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>