La setmana cultural a Cicle Inicial

Durant la setmana cultural els alumnes de cicle inicial vam treballar la festa de Sant Jordi des de diferents activitats.

A llengua catalana vam escriure contes que tenien com a protagonista el pirata de la nostra biblioteca per participar al concurs literari de l’escola. Els guanyadors del concurs van rebre un petit obsequi el dimarts a la tarda durant la diada de Sant Jordi.

A més a més, el dimecres i el dijous a la tarda vam fer tallers amb diverses manualitats.

Per acabar la setmana cultural vam realitzar una gimcana el divendres a la tarda. Es van organitzar diferents activitats on es barrejaven els alumnes de tota la primària. Entre aquests tallers hi havia el de maquillatge, estirar cebes, el joc de la cadira, el joc del mocador, jocs de vocabulari en anglès…

Ens ho vam passar molt bé!

on PhotoPeach


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>