Hollow cry

Aquest curs 2018-19 hem tingut la sort que ens vingués a visitar el grup Hollow Cry . Ens han vingut a explicar el seu projecte i hem tingut l’ocasió de poder-los-hi preguntar moltes coses.

Com sabeu ells són un grup de metalcore . El metalcore és un gènere de fusió musical que incorpora elements del hardcore punk amb altres del heavy metal.

Una banda amb molta personalitat que després d’anys de perseguir el seu somni han aconseguit gravar un primer àlbum amb l’energia que contenen els primers reptes.

 

Després de fer-nos aquesta visita m’agradaria que comentessiu aquest article a partir de les preguntes que us deixo de guia. També podeu comentar sobre altres aspectes que jo no hagi anomenat però que us sembli interessant compartir.

Podeu comentar sobre:

 • Què és el que més us ha sorprès del que us han explicat?
 • Què us hagués agradat preguntar-los-hi però no heu pogut fer-ho?
 • Us agrada el seu estil de música? Per què ? Quin és el vostre estil preferit?
 • Aniríeu a veure’ls a un concert? Per què?
 • Creieu que els ha estat fàcil aconseguir formar aquesta banda, gravar un disc, fer concerts…?
 • Quines dificultats pot comportar treballar en grup en aquest projecte? I quines avantatges ?
 • Quins creieu que són els ingredients principals per aconseguir un somni?
 • T’agradaria formar un grup o una banda musical? De quin estil?
Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

21 respostes a Hollow cry

 1. Didac diu:

  A mi m’ha agradat molt la xerrada que ens van venir a fer Hollow cry. També el que m’ha agradat es que són de Tremp i ja són “Famosos”, ja els ha contratat una agencia anglesa i anaven a fer una gira. Crec que es un model bastant a seguir perquè una de les coses que m’ha sorpres més es que hagin pogut fer un grup sense tenir gaires estudis musicals. Ademes composen amb angles i ho fan de una forma bastant peculiar: primer graven les guitarres, despres s’ajuntes els altres instrument i per últim li donen al cantant i ell fa la cançó. Crec que han perseguit un dels seus somnis i van per molt bon camí per aconseguir-lo. La veritat es que el Heavy Metal no el segueixo gaire ni l’escolto però si que es veritat que la cançó que ens van tocar em va agradar. Jo sóc més de altres estils de música com el reggaeton i el trap.
  ademès també m’ha agradat això de que vagin com el seu estil de música, com per exemple: que tots portin cua. Han sigut molt valents perquè a Tremp no es que hi hagi moltes oportunitats de musics, no es un Barcelona i ells ho han renunciat a moltes coses per dedicar-se a la música. Ara ja han tret un nou disc i van per les festes majors tocant i haver si poden arrivar lluny per poder tenir un grup famós del Pallars!
  com he començant dient m’ha agradat molt la visita crec que ens han ensenyat varies coses i haver si dintre de uns temps quan ja siguin mes “famosos” perque si seguixen aixì seran bastant coneguts, poden tornar i ens ensenyen més coses!

 2. noel bigorra diu:

  ami me agradaria fer un grup musical sobre rap pero ns amb qui u faria suposo que aijo de fer grups es anar fen amistats i cantan o tocan amb els que et sentis ve

 3. Guillermo Solis diu:

  A mi m’agrada Hollow Cry pero no m’agrada el seu estil de musica perque el metalcore , el heavy metal i altres estils musicals similars fan cançons son molt sorolloses i a mi no m’agraden aquestos tipus de cançons, el meu estil preferit es el pop i el rap. Jo crec que els ha sigut facil crear la banda perque la majoria dels integrants son de Tremp i a sobre es coneixen perque anaven junts a l’escola , pero jo crec que no els ha sigut facil gravar un disc perque havien de buscar un lloc per gravar ,quedar per tocar i gravar la veu i per fer concerts jo crec que tambe els hi ha sigut dificil perque al principi no eren molt coneguts i no podien fer molts concerts. Si que hi aniria a veure un concert, per curiositat encara que no m’agradi el seu estil musical.

 4. Toni diu:

   Què és el que més us ha sorprès del que us han explicat?
  Lo que hem va sorprendre més va ser quan ens van ensenyar un vídeo que no havien penjat youtube. El que m’agradaria saber es el perquè. Per mostrar en el vídeo coses que estan en contra de la política no estic segur.

   Què us hagués agradat preguntar-los-hi però no heu pogut fer-ho?
  Qui es va plantejar de fer un grup. Y com van trobar un/a productora per fer un àlbum.

   Us agrada el seu estil de música? Per què ? Quin és el vostre estil preferit?
  Depèn de quina, m’agrada mes el rock que no pas el heavy. Perquè des de el cinc anys tocava la guitarra elèctrica i sempre e sigut un admirador d’aquest estil. Els estils que mes m’agraden son; la electrònica, el rap, el trap i el rock.

   Aniríeu a veure’ls a un concert? Per què?
  Depèn de les cançons que tregui. Perquè tal com vaig dir abans, prefereixo més el rock que no pas el heavy.

   Creieu que els ha estat fàcil aconseguir formar aquesta banda, gravar un disc, fer concerts…?
  No, perquè han d’aconseguir més materials amb més qualitat i han de contactar amb empreses per aconseguir productor.

   Quines dificultats pot comportar treballar en grup en aquest projecte? I quines avantatges ?
  La desorganització. Treballar en equip i ensortir-se.

   Quins creieu que són els ingredients principals per aconseguir un somni?
  El esforç, la autoestima, el poder…

   T’agradaria formar un grup o una banda musical? De quin estil?

  Esclar, m’encantaria per treure el màxim profit a la meva guitarra i conèixer la cara verdadera de la música

 5. Maria Mirabet diu:

  A mi m’ha agradat la xarrada que ens van venir a fer alguns dels membres d’aquest grup ja que gràcies a ells he pogut aprendre algunes coses que no sabia sobre el seu estil de música.
  Una cosa que m’ha sorprès bastant es que tot i ser cinc membres i agradar-los tant la música que sol un tingués estudis sobre la música. I que els altres haguessin après el que saben sols sense fer classes. Sincerament no m’agrada gaire aquest estil de música. Ja que no m’agrada aquests estils tant sorollosos i en els quals es crida tant. A mi la veritat es que m’agraden bastants estils de música i no podria dir quin es el meu preferit.
  Crec que costa bastant fer un grup i ficar-se d’acord amb tot… però crec que en el seu cas potser no ha estat tant difícil ja que la majoria es coneixen des de petits i són amics de tota la vida. I si et portes bé amb tots els membres del grup es més fàcil tot. També una altra cosa que crec, es que els ingredients principals per a aconseguir un somni són: sobretot, esperança a que tu pots portar-ho endavant i que si t’esforces al màxim ho podràs aconseguir tot, i ganes a fer el que t’agrada i no donar-te per vençut al davant de cap adversitat.

 6. Ginesta diu:

  A mi m’han nencantat, trobo que esta molt bé en diferents aspecets, començant perquè el tipus de música que fan a mi m’agarada molt, i hi ha poca gent de la seva edat que faci aquest tipus de música i esta molt bé que la reinvindiquin, també ens demostar que les coses no són tant impossibles com smeblen, perquè sembla que no poguem fer re, i més des de aqui Tremp que es uhn poble petit i penses que tens menys oportunitats que altra gent, i aquests nois són un gran exemple de que si t’ho proposes o pots aconseguir.

 7. Anna Castells Ferrer diu:

  Em va semblar força interesant la xerrada tot i que el metalcore no m’acaba de convencer que vinguesin em va animar a escoltar coses d’aquest gènere musical.
  Una cosa que jo no no hi vaig donar importància i van dir és sobre la seva aparència. I es que si vas amb el pel llarg i amb coses més negres la gent sense coneixer pot pensar que fas o t’agrada un estil musical més tipo rock. No ho havia pensat i em va sembla curios.
  El que em vaig quedar amb ganes de saber va ser com una agència de Londres els va contactar. Deu ser molt difícil que s’et obrin les portes en el món de la música. Penso que són molt priviliegiats han pogut treure un disc i pot ser facin una gira, això no ho té tothom. També és veritat que per aconseguir això han tingut de treballar molt i posa moltíssimes hores en aquest projecte. També m’he plantejat si no s’han enfadat treballant perquè no a tothom li pot agrada les mateixes idees. Com es poden possar d’acord tots 5.
  Em va agradar molt que vinguessin i que ens expliquessin tantes coses que molts no sabiem

 8. Hug Buñol diu:

  A mi m’ha agradat que vinguin al cole aquest grup, ja que em pogut apendre coses d’ells i d’aquest estil de mùsica, encara que a jo aquest estil de música no m’agrada gens.
  El que més m’ha sorpres del el que ens van dir és que han de portar com un uniforme per l’estil de mùsca que és com el pèl llarg, anar com amb la roba més fosca, etc.
  M’hauria agradat preguntar lis perquè van escollir aquest estil de música i no un altre.
  No m’agrada aquest estil de música perquè trobo que és molt sorollós, no tinc un estil de música preferit ja que m’agraden bastants estils de música i no se com es diuen.
  No els aniria a veure en un dels seus concerts no perquè siguin ells sinó perquè no m’agrada com toquen i perquè trobo que en aquest estil de música quan cantes no s’entén molt.
  No crec que hagi estat molt fàcil crear la banda; ja que la banda pot estar creada però no poden tenir una agencia contractada, i sense una agencia contracta es pot dir que no son res. Se que no és fàcil gravar el disc perquè ens ho van dir i sinó ens ho haguessin dit m’hauria suposat que és difícil. També crec que es difícil però potser no és tant difícil fer els concerts; si el teu manager t’ha organitzat bé el concert, et saps la lletra de les cançons i no estàs nerviós que pot sortir malament?
  Pot ser difícil el fet de ser cantautors, perquè crec que ho son, també un pot tenir una forma de cantar o de fer les coses i uns altres coses. Les avantatges son que si tens algun problema en alguna cosa ells ja com a grup i com amics et poden ajudar i tal.
  Doncs els ingredients principals per complir un somni només has de voler complir-lo i fer alguna cosa per aconseguir-lo.
  No m’agradaria formar cap grup musical ja que no m’agrada la música, no tinc una bona veu i apanes se tocar la flauta.

 9. Roger diu:

  A mi la xerrada hem va semblar molt interesant ja que no coneixia a cap grup conegut de aqui Tremp. Tambe hem va sembla molt interesant lo de la seva apariencia i que tots porten cues, a jo el metal no m’agrada massa pero la canco que van fer hem va agradar molt

 10. Jan Monferrer Monclús diu:

  A mi la xerrada em va agradar molt, ja que ens van explicar dels dels sseu inicis fins ara, els probles/obstaclees que han tingut i les millores. Aquest tipus de música no m’agrada gaire.
  Una altra cosa que em semblava que era una “xorrada” era la aparença, ja que al concerts donen molta dde importància al físic i això de porta cua els li dona un toc de roquers.
  També el que em va agradar es que són de Tremp i també una mica “Famosos”, els ha contratat una agencia anglesa i casi fan una gira. Es un model bastant a seguir perquè una de les coses que m’ha sorpres més es que hagin pogut fer un grup sense tenir gaires estudis musicals. Ademes composen amb angles.
  Jo no seria capaç de fer un grup musical, pel temps que comporta i perquè crec que tinc coses a fer que m’agraden més.

 11. Maria Maguillo diu:

  La veritat es que hem va agradar Hollow Cry, vam tindre la oportunitat de que ens vinguessin uns cantants que son de Tremp i son coneguts.
  Una de les coses que hem va sorpendre va ser l’explicació del logo del grup i el pentinat.
  M’hagues agradat preguntar que com es que van triar aquet estil de música i no un altre.
  Aquet estil de música no m’agrada perqué trobo que el so es molt fort, molt sorollos i no m’atreu res.
  A mi els estils de música que mes magraden es el reggeaton i el flamenco, el flamenco es un tipus de música que m’aporta molt i hem sento molt identificada amb aquet tipus de música.
  Jo no aniria a veurels a cap concert perqué com ja he dit abans no m’aporta res aquet tipus de música pero no tindria cap problema en escoltar alguna canço d’ells en algun moment puntual.
  A mi no m’importaria formar un grup de música pero tampoc arribar a ser molt famoses i tal osigui sol per natres i els amics que ens envolten al entorn, El estil seria el flamenc.

 12. Èlia Torres diu:

  A mi hem va agradar bastant la xerrada tot i que el seu etil de música no m’agrada gaire. A mi el que hem va semblar molt interessant va ser quan ens van dir que anaven a fer una gira, ja que vaig pensar que devia ser bastant difícil que et contracti una agència, però ells ho han aconseguit bastant ràpid i per això crec que són un exemple de superació. També vaig pensar que devia ser molt difícil que s’entenguin tantes persones i que es posin d’acord en el temes de les cançons, la melodia, la lletra…
  Jo personalment crec que no aniria a un concert seu, per el seu estil musical perquè com ja he dit abans el seu estil de música no m’agrada especialment, jo prefereixo el pop i el trap. Per això jo penso que si fes un grup seria d’un dels últims estils musicals.
  Jo crec que el mes important per crear un grup i seguir endavant és tenir passió per el que fas, tenir molta confiança en el grup i esforçar-te molt.

 13. albert farré perisé diu:

  A mi hem va agradava la xarrada que ens van fer alguns dels membres de HOLLOW CRY, perquè jo els coneixia i volia saber mes d’ells.
  Sobre la xarrada, hem va sorprendre que la discogràfica els obliga a tenir el cabell llarg perquè així se’ls reconeix com un grup de heavy. A mi aquest estil no m’ha agrada molt jo prefereixo pop, poprock català, bachata. Si que aniria a un concert d’ells, perquè a molts amics meus els hi agraden i a mi no m’importa anar a un dels seus concerts. Jo els hi haguessin preguntat si poguessin tocar amb algú qui seria. Les facilitats que pot tenir treballar en grup es que et pots ajudar amb ells i es mes fàcil treballar, i les dificultats es que si no t’entens amb el grup serà molt difícil treballar. Els ingredients principals per aconseguir un somni son fixar tots els teus esforços en allò que vols aconseguir.

 14. Ana Lopez diu:

  a mi em va agradar molt que vinguessin els de HOLLOW CRY per que com son de tremp no se s’hem fa estrany. Al respecte sobre aquest tipus de música a mi no m’agrada gaire.
  El que mes em va cridar l’atenció va ser que els havien contractat un agencia anglesa.
  El que també em va cridar l’atenció va ser que tenien que portar com el cabell llarg i també tota portaven un recollit que era un monyo.
  Jo no tinc ningun problema per escoltar aquest tipus de musica però durant el meu temps lliure quant jo escolto música no escolto aquest tipus.
  El tipus de música que jo normalment escolto i m’agrada mes es el POP.

 15. Aicha diu:

  Us agrada el seu estil de música? Per què ? Quin és el vostre estil preferit?
  Una mica.
  Bueno el heavy metal no l’escolto molt, però la cançó que ens van tocar em va agradar bastant.
  A mi m’agrada mes l’electronica i la clàssica amb piano, perquè es un estil de musica que m’agrada i m’atreu molt.

 16. romell diu:

  A mi la xerrada em va agradar molt, ja que ens van explicar els dels su inicis fins ara, els problem / obstacle que han tingut i les millores. Aquest tipus de música no m’agrada molt.
  Una altra cosa que em semblava que era una “bestiesa” era l’aparença, ja que a l’concerts donen molta dde importància al físic i això de porta cua dels li dóna un toc de roquers.✌✌✌✌

 17. kauanny diu:

  a mi me ha gustado mucho que el grupo de HOLLOW CRY nos a venido a visitar, hemos tenido la suerte de conocer un poco como han conseguido realizar sus sueños, i me ha gustado mucho el fato de unas personas que se han tornado “famosos” veniendo de un ciudad tan pequeña como tremp, eso enseña como el esfuerzo de una persona que de verdad quiere puede alcanzar sus objetivos, me ha gustdo aprender sobre este estilo musical, yo no lo conocia pero me ha gustado mucho

 18. Esther Trindade diu:

  Què és el que més us ha sorprès del que us han explicat?
  -El que més m’ha sorprès ha sigut, la de temps que porten “treballant junts” i encara ho estan i cada cop creixent més.
  Què us hagués agradat preguntar-los-hi però no heu pogut fer-ho?
  -Si els hi agradaria (o si hi hagués una oportunitat per) tocar i cantar altres tipus de música.
  Us agrada el seu estil de música? Per què ? Quin és el vostre estil preferit?
  -No. Perquè trobo que és molt raro, molt soroll…No se com explicar-ho però no li trobo “la lògica”. El meu estil preferit es pop, reggaeton. (Apartant el tema del masclisme)
  Aniríeu a veure’ls a un concert? Per què?
  -No. Perquè com he dit anteriorment, no m’agrada aquest tipus de música i penso que m’avorriria.
  Creieu que els ha estat fàcil aconseguir formar aquesta banda, gravar un disc, fer concerts…?
  -No. Ja que tot “lo bo” costa. I si era/es un somni, clarament no serà fàcil d’aconseguir i lo que han de fer es batallat i aconseguir els seus somnis.
  Quines dificultats pot comportar treballar en grup en aquest projecte? I quines avantatges ?
  -Dificultats: Que segurament, han tingut diferències i diferents opinions i en veritat les opinions(al ser diferent) poden(o no) portar mals de cap i problemes. Avantatges: Deu ser mes divertit i guay treballar amb grup.
  Quins creieu que són els ingredients principals per aconseguir un somni?
  -Treballar tots junts, respectar-se, ajudar, gaudir, no rendir-se (a la primera), col·laborar, escoltar, ser “una família”…
  T’agradaria formar un grup o una banda musical? De quin estil?
  -Si, un grup de nenes. No se, així com de música urbana, llatina, regggaeton…

 19. IRMA diu:

  A mi m’ha semblat molt bona idea el fet de portar aquest estils de xerrades al col·legi ja que és una altra manera de treballar la música amb diferents aspectes també dona un merit gran pensar que són de Tremp i han passat per aquest col·legi.
  M’ha sorprés la manera en que es van conèixer i l’amistat que tenen entre ells ja que per tenir i estar bé en un grup a d’haver un bon companyerisme i crec que això o demostren.
  a mi el estil que tenen no és el que més m’agrade ja que escoltar aquest estil de música m’atavala molt i no m’agrada però crec que ho fan prou bé, el meu estil prefefrit és el “ROCK CATALÀ” I EL “POP” la veritat es que ara mateix no tinc molt interest per pensar en anar a veure un concert seu ja que abans tinc altres preferencies, crec que crear aquest disc no ha estat fàcil perquè cada cosa reconeix el seu temps i esforç però si ho han aconseguit serà per algo no creieu?
  considero que ho van fer i explicar molt bé i que no m’inportaria que tornessin a venir al col·legit. 🙂

 20. Jordi Gomá diu:

  jo aquell dia no etava ja que no podia vindre al cole pero mauria agradat anar ja que tenia curuisatat de com eren ells en vritat

 21. Iris diu:

  A mi personalment no m’agrada aquest estil de música, prefereixo el rap, el trap, el pop, el reggaeton , etc. Rerò trobo que esta molt bé fer xerrades com aquesta per així conèixer a diferents grups de música i estils diferents i també serveix per adonar-nos de que si de veritat tens un somni ho pots aconseguir si t’ho proposes. Jo no coneixia aquest grup tot i que m’ha semblat interessant perquè són ex alumnes del col·legi.
  El que més me va cridar l’atenció es que ells tenen una forma de vestir i una imatge unicament per l’estil de música que fan.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *