TORNAREM A …

Són temps difícils i incerts. Temps de confinament. I en aquests moments la música ens pot ajudar a passar les hores i els dies d’una manera diferent.

Fa uns dies Lucía Gil, cantant i actriu, va composar una cançó que va titular Volveremos a brindar, inspirada en el que estàvem vivint. Aquesta cançó es va fer viral  en pocs minuts…Si busqueu la cançó al youtube us sortiran molts vídeos fets amb la cançó i també covers, tutorials per tocar-la….

El que us proposo és el següent:

1- Mireu el primer vídeo que és una breu entrevista que li fan on explica perquè la va fer ( comença dient que està agraïda que hagin desmentit que la cançó fos de la Oreja de Van Gogh, un altre gup de música, perquè algú es va equivocar i va difondre aquesta fake new).

2- Mireu el segon vídeo que és el que va penjar ella al seu canal de youtube quan va fer la cançó ( està acompanyada d’imatges). Escolteu i llegiu bé la lletra ja que és important per fer la següent activitat.

3- Feu un comentari reflexionant sobre el següent: perquè creieu que es va fer viral tan ràpid? Quines frases us agraden més de la cançó ( teniu la lletra al vídeo i podeu trobarlatambé per internet) i en quines us veieu o sentiu reflectits?  Creieu que l’art en general ( cantar, fer música, escolatra-la, pintar, ballar, fer fotos, editar vídeos o fotos…) ens ajuda aquests dies a passar aquest confinament i tot el que estem vivint al voltant d’això. Per què? I finalment compartiu si vosaltres esteu aprofitant aquests dies per dedicar més temps a algun hobbie o a alguna activitat artística, o qualsevol altra que us faci que la vida més fàcil.

HEU DE FER AQUESTS COMENTARIS AQUÍ AL BLOC.

ALTRES CANÇONS CREADES O VERSIONADES DURANT EL CONFINAMENT:

Versió de RESISITIRÉ ( del Dúo Dinámico):

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

24 respostes a TORNAREM A …

 1. Didac Treserres diu:

  crec que la cançó es va fer tant viral ja que la gent crec que compartin els sentiments que ella transmet amb la cançó, a demès que aquest temps necessitem una miqueta d’alegria, i crec que es el que ens trasmet el missatge d’aquesta cançó. Crec que aquesta cançó ha sigut com la veu del 95% de les persones i per això s’ha fet viral, ja que parla del que ens hem de ajudar i que quna s’acabi la quarentena ens podrem tornar a verure tots i poder estar com estavem abans. Les frases que m’agrades més són: al vernos desde lejos tan unidos empujando a un mismo sitio, la tornada crec que reflexteix molt bé el dessig de totho que s’acabi això. Per acabar les frases que m’agrade, es la de que avui uns vales cuidaran als malalts i una altra nit que no pordran dormir, crec que és així, aquesta m’agrada ja que crec que en aquest moments hauriem de donar les gràcies a tots els metges que estan intentat salvar a moltissimes oersones amb el risc d’infectar-se ells i no parent de treballa. Crec que l’art ens ajuda a passar el confinament, ja que a tothom algun tipus d’art segur que li agrada, llavors quan fas aquell art no penses en el que està passant i es com que t’allunyes de la realitat i estas en un moment que tu t’ho estas passant bé sense importar-te el que passa al teu costat. aquest dies el que faig es intentar-me aburrir el menys possible, intento ficar-me música mentres faig les coses per estar com més “motivat”, jugo, parlo amb els amics amb video trucada, me mirat series i pel·licules per intentar matar una miqueta la estona, ja que contant que tot el matí estem fent classe, llavors així s’em passen els dies una miqueta més ràpid i més amenos, però també faig una miqueta d’esport ja que aquest dies estem parats a casa sense fer res i no es vo per la salut, m’he de moure una miqueta.

 2. Pablo Muñoz diu:

  1 li fan la entrevista per preguntarli que la va insitar a fer aquesta canso que en poc tems se a fet viral i dirli que el motiu i el significat son una gran ajuda en aquestos dies
  2 en el sego video surt una canso motibadora de que tot acabara i ens podrem retroba amb els esers estimats .
  3 jo crec que el art es una gran ajuda per pasar aquestos dies tan durs per a tots ja que es una manera de desconectar i no pensar en tot el que pasa , jo en la imatge am la que mes m’identifico es amb la de la nolla jugan a la play perque es lo que jo faig per desconectar

 3. Hug Buñol diu:

  – Jo crec que es va fer viral tant ràpid ja que aquesta dona deu tenir bastants seguidors, i els seu seguidors la van debre anar compartint i aixi succesivament, fins que es va fer viral. També crec que s’ha pogut fer viral tant ràpid ja que ara tothom està a internet i només que pengis alguna cosa ho mira tothom.
  – A jo la cançó m’ha semblat maca i t’anima en aquests temps, però m’ha semblat una mica cursi però maca. I la frase que més m’ha agradat és la que diu: “romperemos ese metro de distáncia entre tú y yo”.
  – Em vec veig reflexat amb la mateixa que he posat a dalt, ja que suposo que vui trencar aquest metre de distància entre els meus amics i jo.
  – Si, jo crec que l’art no deixa de ser un hobbi, i els hobbis els fas amb carinyo i els fas perquè t’agraden llavors, al fer una cosa que t’agrada, t’acabes oblidant de tots els problemes.
  – Jo no estic dedicant aquests dies a fer algún hobbie o lo que sigui perquè, primer no tinc temps, i de totes maneres no són coses per fer a casa, com ara l’esquí que no el puc fer a casa ni la fotografía ja que a lo que m’agrade fer fotos no ho puc fer a casa.

 4. Guillermo Solís diu:

  Jo crec que es va fer viral tan rapid perqué el virus era algo nou, molta gent es comunica am baltra gent a través d’una pantalla i perque potser la gent no te res a fer en aquests moments.
  A jo m’agraden aquestes frases de la canço:
  Volveremos a juntarnos
  Volveremos a brindar . I també em sento reflectit amb aquestes frases
  Jo crec que l’art si que ens ajuda .Perquè aixi podem desconectar una mica de tot lo que esta passant i aixi tindre un dia mes amè
  I jo quan tinc temps pues intento fer algunes bases de diferents estils de música , escolto música

 5. andrea diu:

  Jo crec que es va fer vira mes rapid perque es una situacio que estem pasant ara i apart ara la gent no te res a fer i es pasa el dia a internet. Quines frases us agraden més de la cançó? ara estem a temps d pensar. Creieu que l’art en general ens ajuda aquests dies a passar aquest confinament? depen si a la persona li agrada si pero si no t’agrada set pot fer mes dur. I finalment compartiu si vosaltres esteu aprofitant aquests dies per dedicar més temps a algun hobbie, o qualsevol altra que us faci que la vida més fàcil. Si ho estic fent i estic trobant temps per fer coses que avans no podia.

 6. Èlia Torres Parramon diu:

  Aquesta cançó crec que reflecteix molt bé la situació que estem vivint tot el país actualment, crec que te una lletra positiva i motivadora que intenta que ens adonem de la unió que hi ha entre tots nosaltres i que intenta fer-nos veure l’importància d’ajudar-nos. Crec que és va fer viral molt ràpid ja que, com he dit abans, tos ens hi podem veure reflectits ara mateix, i a més té una lletra bonica i que te un significa d’esperança. Les següents frases de la cançó han sigut les meves preferides ja que et donen una sensació d’esperança: “Me dan ganas de llorar al vernos desde lejos tan unidos empujando al mismo sitio, solo queda un poco más.”
  Igual que la Lucia Gil ha aprofitat aquest dies per expressar-se a través de la seva cançó, jo també li estic dedicant temps a crear i fer una de les coses que més m’agrada, que és l’art, actualment estic intentant dibuixar, també estic pintant algunes coses per a decorar la meva habitació i per últim estic fent un dibuix a una amiga que va ser el seu aniversari, crec que expressar-nos, ja sigui amb la música, el dibuix, el ball… es bò per passar aquests dies ja que ens permet expressar-nos, abans quan no estàvem confinats, ens expressàvem de manera física i verbal amb els que estimàvem, però ara que no podem hem de buscar noves vies per a fer-ho i crec que l’art és una bona opció.

 7. Maria Mirabet diu:

  Crec que es va fer viral tant ràpid ja que explica una mica el nostre dia a dia i sentiments que sentim aquests dies durant la quarantena. I també per el seu missatge optimista de que quant tot això acabi, tot estarà bé i podrem continuar amb la nostra vida normal. Les frases que més m’agraden són: solo queda un poco mas, volveremos a juntarnos, ja que expressa aquest positivisme de que al final tot sortirà bé i podrem tornar a estar envoltats de la gent del nostre dia a dia a la qual estimem. I l’altra es : romperemos ese metro de distancia entre tú y yo, ya no habrá una pantalla entre los dos, que també expressa aquest positivisme de que ens tornarem a retrobar quan tot això acabi, com abans. Em sento reflectida amb aquestes dos frases també, ja que tinc l’esperança que es podrà solucionar tot el abans possible i tornar a la nostra rutina diària, la nostra vida normal. De la que trobo a falta sortir al carrer, veure als amics, a la família… Si que crec que l’art en general ens ajuda a passar aquests dies de confinament millor. Ja que crec que sempre ajuda una mica de música, o qualsevol art, a pasar més lleugerament el nostre dia a dia. I en aquest temps que necessitem suportar una mica el avorriment i desconectar una mica del que està passant crec que són unes bones eines per ha fer-ho. Aquest dies no estic dedicant massa temps als meus hobbies, primerament per que no gaudeixo de massa temps per això. Però si que intento desconnectar una mica amb coses senzilles com són escoltar música, mirar pel·lícules i series…

 8. Maria sullà diu:

  Crec que les cançons és fan virals ja que hi ha molta gent que es pot arrivar a identificar, i també per el seu missatge optimista.
  A mi la frase que més m’agrada es la de solo queda un poco más , en nada nos volveremos a junto, ja que es el que esperem que pasi. Jo crec que l’art si que esta, ja que en qualsevol activitat que hens deien aixo es de nen o de nena havui en dia hi han nens i nenes en aquelles activitats.
  Jo aquests dies els temps lliures que tinc si que els estinc intentant aprofifar per a els meu jobis com escoltar musica, pintar, dibuixar, i moltes més cose, i amés estic podent fer coses que havans no havia pugut fer

 9. Toni Ramírez Varela diu:

  -Es va fer viral tan ràpid, perquè es una cançó que describeix perfectament el moment que estem passant en la nostra vida, i hi ha gent que s’indentifica molt la lletra.
  -La frase que més m’agrada es la de “Romperemos nuestro metro de distancia” ja que tinc persones a les que estimo que fa temps que no veig.
  -Clar, la música es art, es un estil d’art auditiu que et pot cambiar el dia en minuts, i agraim que estigui present en la nostra vida.
  -Si, abans no tocaba casi mai la guitarra i ara desde el confinament he començat a tocar-la més i a aprendre més.

 10. Kauanny diu:

  Creo que el vídeo se ha hecho bastante famoso por que ella canta y representa lo que la mayoría de personas estás sintiendo, por que la sociedad está acostumbrada a siempre salir, tener contacto con muchos tipos de personas diferentes todos los días, y ahora estamos pasando por un momento que ya no podemos salir y evitar el maximo de contacto con personas, ya que la canción habla que ahora es el momento de ayudar uno al otro, y habla de todo lo que vamos hacer después de la quarentena, que ahora son meses grises pero todo volverá a la normalidad. Me gusta la frase”volveremos a juntarnos, volveremos a brindar”, por que me da una sensación de esperanza, y muchas ganas de valorar los pequeños momentos que en verdad son muy importantes.
  Yo veo que en este momento la arte nos ayuda mucho ha pasar el día a día, como por ejemplo cantar, hacer fotos, editar vídeos, bailar, son muchas de estas cosas que nos ayudan a pasar el rato.
  En estos días estoy teniendo más tiempo para editar vídeos, cantar y jugar un juego que me gusta.

 11. Mur Bacardit Gómez diu:

  Jo crec que aquesta cançó s’ha fet tan viral i coneguda ja que és un tema que ens afecta a tots i estem vivint en l’actualitat. I no sol ho visquim aquí a Espanya sino a reu del món així també donen peu a que gent d’altres països la escolti i la comparteixi amb els seus coneguts,a part aquesta noia ja es va fer bastant coneguda per la cançó que va fer amb la seva germana que és diu “lo que es nuestro” que tracta sobre la igualtat de homes i dones.

  Les frases del aquesta cançó que més m’han agradat són: romperemos es metro de distancia entre tu i yo, pero son las 8 ya ha salido aplaudir a tu ventana me dan ganas de llorar, mientras tanto otros cuidan los pacientes un puñado de valientes que hoy tampoco dormirá, crec que aquestes són les frases que més m’han arribat i més m’han agradat.

  Amb les que em sento més identificada crec que podrien ser: dias tristes y nos cuesta estar muy solos buscamos mil maneras de vencer la estupidez, al vernos desde lejos tan unidos empujar al mismo sitio solo queda un poco más, romperemos ese metro de distancia entre tú y yo ya no habra una pantalla entera los dos, ahora es tiempo de pensar y ser pacientes confiar más en la gente ayudar a los demás.

  Jo crec que l’art amb aquestos moments serveix per expressar les teves emocions i sentiments a part és una molt bona manera d’invertir el teu temps ja que normalmente a la rutina no tienen temps de fer aquestes activitats.

  La veritat és que aquestos dies no he tingut gaire temps per pràcticar els meus hobbie o alguna activitat artística ja que he tingut bastanta feina tot i així he començat a pintar ja que és una cosa que m’agrada bastant i també m’agradaria tornar a tocar la guitarra.

 12. Esther diu:

  Perquè es una canço molt reflectiva i que bàsicament parla del que estem vivint tots avui en dia. La frase que m’ha agradat es: Romperemos ese metro de distancia entre tu y yo.
  Si, i crec que es important que hi hagi tot el que es art, ja que també ens pot fer descuidar i sortir una mica d’aquest tema i pensar/fer altres coses. No, desgraciadament no m’estic dedicant a les coses que m’agraden perquè no tinc temps de fer el que m’agrada per altres coses que no m’agraden però es obligatóri.

 13. Martin Heras diu:

  Jo crec que es va fer molt vital, a part de la qualitat vocal de la Lúcia i de que la cançó és molt bonita, perquè és una cançó, que a día d’avui parla de tots, de grans i petits, de rics i pobres… i això fa que tothom es senti identificat i que li agradi a tothom, a més de que en aquests moments el que necessitem tots, és un missatge d’esperança i aquesta cançó fa molt bé aquest paper. I sobre tot, perquè hem difòs molt que tothom posi en aquesta situació un grà de sorra a la seva mesura, és a dir, en les seves capacitats, i ella ha creat aquesta cançó (que és el seu grà de sorra), i nosaltres l’hem compartit (que és el nostre grà de sorra) per a fer que la gent prengui consciència.
  Una de les frases que més m’agrada és ‘has salido a aplaudir a tu ventana’, ja que fa referència a la unitat que està tenint el poble en aquesta difícil situació, ens hem ajuntat tots per una bona causa i hem fet el paper d’una societat exemplar. L’altra és ‘confiar más en la gente, ayudar a los demás’, ja que reflexa el que estem fent tots a casa reflexionar, pensar en els altres i deixar el nostre egoïsme i ajudar als altres, com he dit abans, dintre de les nostres possibilitats. En la que més em veig reflexit és ‘ya no habrá una pantalla entre los dos’ ja que estic fart de només poder parlar amb els amics i la família a través d’una pantalla.
  Sí, crec que tot el que ens pugui ajudar a deixar anar la nostra ment, i deixar de pensar en el monotema i ens faci distreuren’s i ens posi més feliços és bò.
  Jo crec que aquests dies han estat genial per deixar amara la nostra imaginació i deixar-nos volar una mica, crec que ha estat una sensació que quasi bé tots necessitàvem, i deixant a part la part dolenta de la situació, això entre altres coses, és el que ens ha donat de bo aquest confinament. Doncs jo he aprofitat per tocar una mica el piano, i per ballar mentre sona la música per tota la casa.

 14. Aïcha Harrouch Menduiña diu:

  1.Perque crec que cante molt be i te missatges que m’han cridat l’atencio
  2.Habremos echo un puente que unira mi puente al empezar la primavera
  3. Si, perque ens podem distreure
  4.Jo aprofito a tocar el piano i fer cançons

 15. IONA diu:

  Perquè es un tema que ens esta afectant actualment a tot el món. Volveremos a juntarnos volveremos a brindar, es la frase que més m’agrada, ja que dona molta esperança, que ara mateix la necessitem. N’hi ha n moltes que m’agraden, sobretot les que diu referint-se als sanitaris i a les famílies/amics que estan separats. La música ens esta ajudant molt aquests dies, ja que es una gran distracció i ajuda a expressar-nos. A mi m’han tret el basquet, així que faig alguna cosa d’esport que en passa el club i també estic aprofitant per cuinar. Es una bon manera d’aprendre coses noves.

 16. Jan Monferrer diu:

  Crec que la cançó es va fer tant viral ja que tracta sobre un problema actual a la societat que influencia a tothom i donem gràcies a les persones que intenten desfer-se del virus. També parla de molts sentiments i que sigui un o un altre et pots sentir identificat. Ademès dona alegria i t’ajuda ha estar millor emocionalment.
  Les frases que més m’agraden son les del “estribillo” o tornada ja que tenen més força i un sentit que m’agrada molt. També m’agrada la frase: ‘confiar más en la gente, ayudar a los demás’, ja que reflexa que hem d’estar junts i ajudar-nos entre tots.
  Si, i crec que es important l’art estigui en situacions difícils, ja que també ens pot fer descuidar i sortir una mica d’aquest tema. Ens permet ser “lliures” i allunyar mals pensaments i passar una bona estona deixant aquest tema.
  A mi m’han tret el futbol, així que faig alguna cosa d’esport per no perdre la forma física també estic aprofitant per jugar amb els meus germans o gossos. Es una bon manera d’aprendre coses noves.

 17. Irma Sánchez diu:

  Jo crec que és va fer viral, principalment perquè estem passant per una problemàtica mundial on tothom hi està incluit i la gent està contínuament connectada tant a internet, com en xarxes socials i fa promoure el moviment d’una manera més ràpid que la habitual, també s’ha de tenir en conte la gran qualitat vocal que té la Lucia Gil i que també ha fet alguna cançó que també s’ha fet viral pertant ja te un gran públic.
  És una cançó que transmet molts sentiment i crec que acompanya molt el tema de que tots ens sentim identificats perquè tothom esta passant per la mateixa problemàtica.

  la frase que més m’ha agradat ” romperemos ese metro de distancia entre tu y yo ”
  la frase amb que m’identifica “dias tristes y nos cuesta estar muy solos buscamos mil maneras de vencer la estupidez, al vernos desde lejos tan unidos empujar al mismo sitio solo queda un poco más, romperemos ese metro de distancia entre tú y yo ya no habra una pantalla entera los dos, ahora es tiempo de pensar y ser pacientes confiar más en la gente ayudar a los demás ” fa refèrencia també al uniment que estem fent tots per a solucionar aquest problema mundial.

  si, penso que ens ajuda moltíssim al final la música, la pintura… es principalment entreteniment i això es el que necessitem avui en dia.
  La quarantena d’alguna manera m’està tornant a unir més amb la família i ara al tenir tant temps també el puc dedicar a escriure i dibuixar que eren hobbies que amb la rutina que portava abans no em podia permetre perquè em faltava temps, per lo tant si, la quarantena m’està impulsant d’alguna manera a unir-me als meus hobbies que els vaig deixar una mica oblidats.

 18. Óscar Escobosa diu:

  S’ha fet viral ràpidament perquè suposo que es perquè està relacionat amb el que més es busca aquests dies, el coronavirus.
  La frase que més m’ha agradat es la de “volveremos a juntarnos, volveremos a brindar” m’he sentit reflectit pel fet de que trobo a faltar a la família i suposo que quan tot això acabi ens reunirem i tornarem a ser una família unida.
  Jo crec que l’art ens ajuda moltíssim, de fet, moltes persones pinten per pensar en altres coses i no sentir-se engoixats.
  Jo personalment el que més m’agrada es pintar, dibuixar, etc. I per això no tinc cap problema. Això sí, també m’agrada jugar escacs, i de tant en tant vaig a torneigs, però ara… Encara que si que es fan online, però no m’agrada. No soc molt d’exercisi, normalment vaig 3 vegades al gimnàs a fer body combat i estiraments, però ara casa també ho faig, fem connexió on-line amb els del gimnàs i ens fiquem en forma.

 19. Oriol diu:

  Jo crec que aquesta cançó s’ha fet tant viral perquè ara mateix tots sentim el mateix i la nostra vida és aquesta cançó. Ja que això és un problema serio i important que no només ens agafa a nosaltres sinó que gairebé a tot el món, però se que ho superarem.
  De frases no en hi ha cap que m’hagi agradat més que un altra, però totes en general m’han atret per el que he dit abans, ara mateix la nostra vida és tot el que diu aquesta cançó.
  La veritat és que si no existigués la música això seria molt més difícil, jo personalment estic gairebé tot el dia escoltant música, que si amb els auriculars, amb l’altaveu…
  I finalment, jo la veritatés que de moment porto bastant bé això del confinament, atabalats amb la feina, però bé, aprofito per jugar a futbol, ping pong, saltar al llit elàstic i com ja he dit, escoltar molta música.

 20. Aitor Roldan diu:

  Crec que s’ha fet viral tant ràpid ja que es un tema de la actualitat, que ens pot afectar a tot, i al ser conpartit a les xarxes, i durant el confinament tothom, esta atent a elles, s’ha donat a coneixer molt ràpid.
  Les frances amb les que m’identifico:
  Pero son las 8 y has salido a aplaudir a tu ventana.
  volveremos a juntarnos.
  YA no habra una pantalla entre los 2
  Ayudar a los demas.
  L’art en general ens ajuda aquests dies ja que hi ha molts artistes de música, de teatre, circ, que ens ofereixen els seus espectacles gratuitament. i aixi ens podem passar una mica milor el confinament.
  El hobbie, que estic aprofitant es el dibuix, del que m’agrada.

 21. Maria Maguillo diu:

  Jo crec que es va fer viral tan ràpid perqué ja que es una canço molt bonica,en el qual hi ha missatges que estem vivint en la situació actual, es un tema que ens afecta a tots i també ja que la majoria de temps el passem a les xarxes socials. Mes que una canço jo crec que es reflexa mes en un himne.
  La frase que mes m’agradat ha sigut la de: romperemos este metro de distancia entre tu y yo. Ja que hi ha ganes de veure a la teva gent mes propera,
  La frase en la qual em veig reflectada es: pero son las ochos y has salido a aplaudir a tu ventana.
  Clar que si, que l’art (en general) ens ajuda a passar aquestos dies, pero la música ajuda en qualsevol moment.
  Es depent del dia, ja que alguns dies estic mes vaga i nomes que estic mirant pelis o series, pero si que hi ha dies que els parofito molt, ja que estat ordenant i he trobat coses antigues i m’ha fet molta il·lusió.

 22. Anna Castells Ferrer diu:

  Jo crec que es va estendre amb tanta rapidesa perquè en aquests dies de confinament tothom està més sensible, té més temps per escoltar música, per parar-se a pensar i tots necessitem que ens animin i ens donin forces per continuar endavant. Aquesta cançó compleix tot això: anima i ens fa sentir units, encara que ara estiguem separats.
  M’agrada quan diu “romperemos ese metro de distancia entre tu y yo” perquè és un metre molt simbòlic que hem de deixar entre les persones, és un metre estrany que no permet tocar-nos, ni abraçar-nos. I, a més, fa que anem com amb por quan caminem pel carrer, és incòmode. Tinc ganes que arribi el dia que puguem trencar aquest metre.
  Des de sempre l’art ha ajudat les persones en moments complicats, perquè serveix per expressar el que portes a dins. I aquests dies el que hi ha a dins és incertesa, por, cansament, mal humor… Si tot això ho pots treure i expressar, a través d’una cançó, d’un text, d’un dibuix, el que sigui, sempre és millor, perquè no quedi a dins i, d’aquesta manera, deixi de fer mal.
  Jo pensava que durant el confinament tindria més temps per a les meves coses, però entre la feina, les estones de descans i estar amb la família em passa el dia molt de pressa. Per estar millor, dedico el temps que tinc a mirar vídeos, o mirar alguna sèrie en família. Però el que estic fent sobretot és escoltar molta música. N’estic descobrint molta, ja que sembla mentida que al meu dia dia no tinc quasi temps. Doncs estic escolant grups que potser els coneixia però mai els havia escoltat. I això m’està agradant molt.

 23. Noel Bigorra diu:

  jo crec que se ha fet tan famosa pel que parla i la situasio que estem ,lo sentimental que es, perque es xula…
  vernos desde legos tan unidos es la frase que mes me agrada de aquesta canso entre altres com la de ya no abra una pantalla entre los dos
  el art en jeneral jo crec que si que ens esta ajudan i gracies a la cuarentena es tan surtin mols artistes d’amagats artistes pintors, cantans que hara comensen …

 24. Kevin del Aguila diu:

  – Opino que s’ha fet molt viral perque és una cançó molt bonica que descriu perfectament la situació que estem vivint ara amb frases molt boniques i treballades.
  – Les frases que més m’han agradat són ”Al vernos des de lejos tan unidos” y ”Romperemos ese metro de distancia” perquè m’he sentit molt identificat amb elles.
  – Ens ajuda moltíssim, estiguem fent nosaltres l’art o mirant el d’altres, perque ens ajuda a passar l’estona i a mantenir la creativitat activa.
  – Personalment estic dedicant bastant temps a aprendre més bé com s’editen videos. Això jo ho considero un hobbie perquè m’agrada, i es artístic perquè em manté la creativitat activa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *