La nostra cançó de Nadal

nadal amb ritmeAquí teniu la nostra cançó de Nadal. Va ser un repte important fer una cançó tota l’ESO junts i a més a més amb la lletra apresa de memòria. Hi han cosetes per millorar però en general us felicito perquè hem fet un gran treball en equip, no està gens malament!!!

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TiQeBIzOMJM[/youtube]

Feu els comentaris què volgueu: us va agradar la cançó? Què tal això de fer una mica de coreografia? Us va costar aprendre-us-la de memòria? Propostes de millora de cara al curs vinent…Endavant amb els vostres comentaris!

Aquest article s'ha publicat dins de Cançons de nadal i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 respostes a La nostra cançó de Nadal

 1. yordanka diu:

  La canso (lo dubtaria)es una canso mol bona es adir el missatge que bol donar a la gen i també el tipus de beu , personalment a mi aquest tipus de beu em fassina

 2. Laia.A diu:

  Personalment la canço em va agradar molt ja que ja la vaig sentir al disc de LA MARATÓ de tv3 i em agradar ja que es diferencien molt les veus femenines i masculines, agudes i greus. Si parlo de la coreografia ha sigut molt divertit ja que aixi no ens aburriem mentres que cantavem. Per millorar l’any que bé jo diría de que no hagues un grup de persones que fecin una altra veu ja que no es sentien o posar-lis un micro o alguna cosa semblant.

 3. fatima el ouazouaz diu:

  Per mi la cançó No dubtaria amb català no m’hagradat tant com amb castellà. peró tambè esttà que la escoltem amb català. 🙂

 4. Nayeli diu:

  Me emociono molt cada cop que l’escolto aquesta canço, perquè entra per els costats més sensibles de cada persona :). Es una canço molt maca que haurien d’escoltar 😉

 5. Albert Badia diu:

  A mi també m’ha agradat força cantar aquesta cançó. Ens va sortir força bé a tots, la veritat. Això de la coreografia no va estar gens malament, feia falta una mica de moviment i marxa per alegrar una mica la cançó. No és pas un repte aprendre’s la cançó de memòria, ja que és una melodia molt maca i empegadissa, el que fa que sigui fàcil d’aprendre i memoritzar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *