BIBLIOTECA DIGITAL INTERNACIONAL PARA NIÑOS

Us recomano un nou espai pels infants. És la Biblioteca digital internacional per nens/es (ICDL).

En la seva pàgina web fa una descripció de la missió d’aquest biblioteca de la Fundació ICDL

Declaració de la missió

“La missió de la ICDL Foundation (Fundació Biblioteca Digital Internacional per a Nens) és entusiasmar i inspirar als nens del món perquè es converteixin en membres de la comunitat global. Nens que comprenguin el valor de la tolerància i el respecte de la diversitat cultural, els idiomes i les idees, aconseguint tot això en posar a disposició d’ells la millor literatura infantil en línia sense càrrec. La fundació lluita per aconseguir la seva visió mitjançant la construcció d’una biblioteca digital de llibres infantils destacats de tot el món i que doni suport a les comunitats de nens i adults en l’exploració i l’ús d’aquesta literatura a través d’una tecnologia innovadora dissenyada en associació amb els nens i per als nens.

La Fundació ICDL [en] és una corporació sense fins de lucre”.

 


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>