LUCAS

El llibre de Lucas és una història que ens pot ajudar als mestres a reflexionar sobre la nostra tasca educativa.

L’autor és Tony Bradman, nascut a Londres l’any 1954.  Ell mateix ens explica que un dia va arribar a l’escola un mestre de primària, que li va fer descobrir el seu interès per la lectura, gràcies a la trilogia del Senyor dels anells i que deseguida es va endinsar en la literatura de ficció, la poesia, la biografia i la història. Comenta que li agrada la sensació d’ésser arrosegat dins d’una història, la sensació tensa de voler saber el que passarà i la por d’averiguar-lo. Quan va arribar a la adolescència ja tenia molt clar que volia ser escriptor. Crec que l’autor ens transmet el seu amor per la lectura.

Així doncs des d’aquest racó del blog us animo a llegir histories, poesia i altres llibres que us despertin un interès per aprendre.

Lucas és diferent. Sempre arriba tard a l’escola i és una mica distret. Els seus mestres diuen que no arribarà molt lluny a la vida… Però tindran raó?

Si ho vols saber escolta la seva història i us recomano que el llegiu.

 


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>