L’OCTUBRE ÉS EL MES DE LES BIBLIOTEQUES ESCOLARS

Aquest mes d’octubre se celebra el I Mes Internacional de la Biblioteca Escolar.

Aquesta celebració va ser aprovada per la Internacional Association os School Librarianship (IASL) (Associació Internacional de Biblioteconomia Escolar) el desembre de 2007. Segons les declaracions del seu coordinador, Rick Mullholland, prèvia recomendació del seu comité executiu, van aprovar el canvi del Dia Internacional de la Biblioteca Escolar pel Mes Internacional de la Biblioteca Escolar, que tindrà lloc durant el mes d’octubre de cada any. Aquest canvi coincideix amb el desè aniversari de la seva celebració per part de la IASL, i permetrà als responsables de les biblioteques escolars de tot el món triar el dia d’octubre que millor s’adapti a les seves necessitats, amb la finalitat de ressaltar la importància de les biblioteques escolars. El lema triat per a aquest any és l’alfabetització i l’aprenentatge en la biblioteca escolar.


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>