La lectura

 • La lectura compleix dues funcions: fer-nos gaudir i ampliar les nostres possibilitats de crear, comunicar, expressar. Cadascuna d’aquestes funcions s’identifica, doncs, amb un dels components de la felicitat. (José Antonio Marina. La magia de escribir)

 • La lectura és com l’aliment; el profit no está en proporció del que es menja, sinó del que es digereix. (Jaume Balmes)

 • La lectura no és pròpia del temps social, és, com l’amor, una manera de ser. No es tracta de saber si tinc temps per llegir o no (temps que, d’altra banda, ningú no em donarà), sinó de si m’ofereixo o no el plaer de convertir-me en lector. (Daniel Pennac)

 • La lectura nos regala mucha compañía y libertad para ser de otra manera y ser más.
  (Pedro Lain Euhalga)


 • La lectura sempre és una obtenció d’informació i el que varia d’una situació a una altra és el que es vol fer amb aquesta informació: somiar, gaudir, especular, actuar, etc. (Jean Foucambert)

 • La lectura té claus que permeten obrir en el nostre interior la porta de cambres on no hauríem sabut arribar pel nostre propi peu. (Marcel Proust)


 • Accions

  Informacions

  Cap resposta

  Una resposta a “La lectura”

  7 02 2009
  Sàlvia (16:46:19) :

  Hola amics! Teniu un lloc molt interessant. Felicitacions. Compartim experiències i objectius comuns, fomentant la lectura.

  Us recomano li doneu una ullada a aquest post sobre els drets dels xiquets i la lectura:

  http://bibliopoemes.blogspot.com/2009/02/los-derechos-del-nino-entorno-la.html

  Besadetes.

  Deixa un comentari

  Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>