224.- J.M. Ferran en 2017 publicarà el “CiMaL”.-

A la tardor de 2017 publicarà el “CiMaL” un llibre de part memòries i de part assaig:

Els apartats seran d’assaig al voltant de Decisiologia, la Causa Talent Cooppel i sobre el mateix Talent Cooppel  i les memòries personals sobre el que tothom desitja el bé i lo millor en la salut, la pau, la justícia i l’amistat en els seus 60 anys.

– ASSAIG sobre els seus estudis, les seves iniciatives de més de 40 anys, de la promoció cultural i invents de jocs didàctics de més de 30 anys i fruit de la investigació psicosocial de quasi 20 anys .-

– Decisiologia. La consciència en la presa de decisions a nivell de la ciutadania. En quatres aspectes: Filosofia, el pensament filosòfic i les bases psicològiques per a saber decidir, explicar els processos decisoris i el què decidim, aplicar en la vida de cada dia i justificar davant els altres i sobre si mateix els nostres actes (responsabilitat).

– La Causa Talent Cooppel. Fomentar, promoure, protegir i permetre el Talent Cooppel a arreu i per a tota la ciutadania a nivell local i mundial.

– El Talent Cooppel. Com a pràctica reflexiva formal i informal de les decisions de talent personal, solidari i cooperatiu.

– MEMÒRIES.-

– En salut tractarà la lluita contra la malaltia i les experiències de dol personals com d’altres persones.

– En pau, sobre l’experiència interior i el paper de la solidaritat en el seu estil de vida.

– En justícia, “De jutjat de guàrdia” sobre les injustícies del dia i de les persones que posen barreres a les iniciatives de la ciutadania i de casos propis de jutjat de guàrdia d’una societat civilitzada.

– En amistat, el que ha suposat la promoció cultural i els contactes i les relacions amb tota classe de persones molt destacades i importants siguin famoses o estiguin en l’anonimat.

Deixa un comentari