243.- Es constitueix l’Agència Social Cooppel.-

Foto de Josep Ferré del pont vell de Cabacés. Imatge de l’Agència Social Cooppel com a pont entre la ciutadania i entre les famílies i la societat.

Avui divendres dia 19 de febrer de 2016 es constitueix l’Agència Social (A.S.) Cooppel.-

Agència Social com a organització administrativa entre associacions especialitzada en la gestió de donar a conèixer i potenciar la “Causa Talents OASIS Cooppel per la Pau local i mundial, Nacions Unides 2022” i promoure, permetre i protegir els “Talents OASIS Cooppel”.

L’Agència Social (AS) Cooppel està formada per persones, entitats i recursos de les associacions Ceradai, Ateneu de Tarragona, Museus, etc.

Pressupost Zero Euros. Cost Econòmic Reduït Amb Desenvolupament Alt Implicatiu (CERADAI)

Les tasques organitzadores de l’A.S. Cooppel són:

– Atendre les persones, escoltar-les activament i si s’esqueies orientar-les i assessorar-les en espais de contacte CAL, de conversa COAS i d’observació aprenentatge OASIS.

– Organitzar contactes, converses, espais OASIS, programes de ràdio, entrevistes públiques i col·lectives, actes públics de tota classe.

– Dur a terme estudis i investigació educativa psicosocial sobre aspectes al voltant del “Cooppel” com a temes de cooperació, creativitat  científica, cultural i educativa. Sobre en Decisiologia i els efectes mentals i impacte social dels Talents OASIS Cooppel.

– Donar a conèixer el Cooppel i els estudis del seu voltant, promoure la Causa Cooppel, protegir-la i permetre el seu desenvolupament organitzatiu amb garanties de qualitats.

– Desenvolupar la Cooperació de persones, entitats i recursos d’interès social (Cooperis) i plans d’actuacions conjuntes (PaCS) en donar a conèixer el patrimoni material i immaterial amb risc de desconeixement i d’oblit. Promoure la convivència democràtica activa en la resolució participativa de la complicitat de la ciutadania.

– Observació i anàlisi de fets d’autoaprenentatge OASIS en tots els detalls culturals i socials que valguin la pena recordar i reflexionar.

– Comunicar i contactar amb la UNESCO i altres institucions internacionals a la fi d’aconseguir els objectius de la Causa Cooppel local i mundial.

La direcció general de l’Agència Social Cooppel  recau en 2016 a Josep Maria Ferran i la presidència a l’associació Ceradai compartida amb altres entitats com l’Ateneu de Tarragona i les persones visibles que presideixen honoríficament la campanya.

 Jordi Freixa, president de l’Ateneu de Tarragona. L’Ateneu de Tarragona serà la seu social de la Federació Cooppel fins l’any 2017.

Deixa un comentari