238.- Campanya “Causa Talents Cooppel” per la Pau 2016 i 2017.-

La campanya “Causa Talents Cooppel per la Pau, Nacions Unides 2022″ té una primera fase entre el 29 de gener de 2016, acte de Cabacés (El Priorat) fins el dia 11 de novembre de 2017 a l’Aleixar (el Baix Camp).

Celebrem el XXX aniversari de Ceradai entre altres hefemèrides.

Agenda permanent a Priorem en el Priorat clica + info

En marxa UNES+Cooppeling, és el projecte obert al món de difusió i adhesió a la UNESCO, d’informar de les nostres iniciatives i de comunicar les nostres experiències al voltant de la Causa i dels Talents Cooppel en la seva aplicació en treure més profit de les visites del patrimoni mundial reconegut i de generar més consciència i més sensibilitat en tota classe de patrimoni immaterial sigui de les persones, dels seus projectes en els àmbits social, cultural, científic i educatiu.

La Causa promou, protegeix i permet :

1.- Contactes “CAL” i converses “COAS” amb persones:

a.- Per a descobrir i  visionar el micropatrimoni local amb risc d’oblit o desconegut. (Val)

b.- Ciutadania que pateix dol de qualsevol classe i en especial al voltant del fracàs escolar. En especial a favor de l’èxit i més concretament de l’èxit escolar. (Dol)

c.- Per a treure més profit de les visites “Priorem” a museus, espais naturals etc. (Junts)

d.- Per facilitar una opinió més (Més)

2.- “OASIS” Organitzar espais de trobades amb persones per aprendre i ensenyar els Talents Cooppel:

a.- OASIS.- Observatoris dels Aprenentatges autònoms i espais per a l’observació i anàlisi dels sabers independitzant-se dels suports cap a la llibertat, la responsabilitat i el compromís local i mundial. De moment tenim dos OASIS setmanals a Tarragona i dos mensuals un a Cambrils i l’altra a Falset.

b.- ACTES. Actes culturals Cooppel: Conferències, xerrades col.loqui, taules rodones, programes de ràdio, etc. a arreu de Catalunya.

c.- PaCS.- Participar en actes organitzats per altres persones i altres entitats a la fi de donar a conèixer la Causa Cooppel, els Talents Cooppel i els plans d’actuacions conjuntes (PaCS  Cooppel)

3.- “ORG”.- Coordinar, Organitzar i Orientar la Federació Cooppel de persones, grups, equips, clubs de Talents Cooppel en el territori. Fins 2017 tenim la seu social a l’Ateneu de Tarragona.

En estudi dur a terme campanyes de recollida de signatures per internet

També tenim en marxa de maletes regal  relacionades amb un viatge o una excursió o paquets Cooppel d’estimulació mental o bons Cooppel per a entrar a activitats i museus i/o sales d’exposicions com els  ” Cooppel. TeCS” o “Talents EXPERIMENTEM Cooppel Social” (TECS) són caixes d’experiències de regal en família amb visites guiades Cooppel com:

  • Rutes al Priorat per exemple:  Cabacés excursió a la Foia i sant Roc fins a la visita del museu municipal (Eco de “El Greco” més exposicions itinerants), els dissabtes i/o diumenges.
  • Rutes a la ciutat de Tarragona com visites de museus com el del Port de Tarragona, la seu cultural de l’Ateneu de Tarragona entre altres. Més informació: info@cooppel.org .

Deixa un comentari