240.- Agenda 2016: Causa “Talents Cooppel” per la Pau i la presentació a capitals de comarca del llibre i CD de l’Ànec Verd de Jordi Català.-

“Causa «Cooppel » per la Pau 2022”       UNESCOoppeling)))…

Divendres, 18 de març de 2016. Petit concert amb el públic assistent a la Biblioteca Mn. Dr. Joan Baptista Manyà de Gandesa (Terra Alta).
Causa Cooppel” per la Pau 2022, acte de presentació a càrrec d’en Josep Maria Ferran i Torrent (psicopedagog), justificació dels talents COOPPEL basats, en l’estudi psicològic de Joan Baptista Manyà vers el talent en 1936 i 1948 enguany 40è aniversari de la seva mort. Finalment presentació del llibre, CD i projecte català: L’Ànec Verd de Jordi Català i Paper de Tornassol, amb el petit concert.
Fotografia: Interpretant la cançó IMAGINA’T de John Lennon en català, himne del COOPPEL per la Pau, 2022.

Gira a favor de la Causa de Josep Maria Ferran i Torrent i cooperants amb col·laboradors Coppelistes.       

Tarragona

Dimecres dia 02 de març al Col·legi Oficial de Metges. Tarragona. 19 hores. Presentació del llibre i del CD de Jordi Català, titolat “L’Ànec Verd” a càrrec de Josep Maria Ferran

Propers actes a Reus, Gandesa, Tortosa i Lleida

– Explicació dels motius socials i culturals de la Causa Talents OASIS Cooppel per la Pau local i mundial, Nacions Unides 2022.   

– Presentació del llibre i CD  ”Ànec Verd “ . Tot seguit breu concert del projecte solidaria “Ànec Verd” del cantant Jordi Català. Pensa, riu i balla en català.   http://www.tarracowiki.cat/wiki/%C3%80nec_verd

Reus

Divendres, 4 de març de 2016AJORNAT SINE DIE PER DEFUNCIÓ DE FAMILIAR DE LA LLIBRERIA a les 20.00h presentació a la llibreria GALATEA de Reus C/ Jesús, 5 i 7  del llibre: L`ÀNEC VERD, ballem també en català (pensa riu i balla) o 35 anys de rock i ball en català, a més del CD musical. Presentació a càrrec del Sr. Josep Maria Ferran i Torrent, psicopedagoc i inventor del joc: COOPPEL (aprenent a aprendre). I haurà també música en viu a càrrec del mateix cantant Jordi Català i copa de cava amb fruits secs de la nostra terra.

Diumenge, 6 de març de 2016 a les 18.30h. al Bravium Teatre de Reus, C/ de la Presó, 13 concert d’HAVANERES, RUMBA, ROCK,   a càrrec del grup: “MAR I CEL AMB JORDI CATALÀ”.

Es tracta d’un nou concepte a les cantades d’havaneres (desplegament de la bateria, percussió, guitarres elèctriques, baix i rítmica, teclat i veus). El repertori està format per havaneres, sardanes, rumbes (havaneres ràpides), garrotí i cançons tradicionals catalanes.
El líder d’aquest grup és el conegut cantant Jordi Català, (un dels pioners del rock català), que tornà als escenaris renovat i amb un nou projecte innovador compromès amb la música d’identitat catalana.
Aquest nou concepte interpretatiu de cançons catalanes respon a la voluntat d’incentivar les cançons tradicionals d’havaneres i música tradicional catalana, innovant-les amb instrumental i arranjaments moderns i marxosos, amb l’afegit de diàlegs que ens expliquen d’on prové cada cançó.
Els musics que acompanyaran al cantant Jordi Català son en Magí Morlanes, a la bateria; Joan Muñiz, al baix; Joan Llorens, a la percussió i en Xavier Giner, al teclat i direcció musical.
Aquestes iniciatives forman part de les celebracions dels 35 anys de rock i ball en català, que sota el títol  l’Ànec Verd, ballem també en català (pensa riu i balla). Esta previst tancar el proper mes de setembre de 2016.
Gràcies d’antuvi per la vostra atenció. Agrairiem la difussió d’aquestos actes dons creiem que son importants per la conservacioó de la nostra història musical, llengua i cultura. Restem a la vostra disposició.
Jordi Freixa (Jordi Català)
Tel. 607 808 092 jfk@tinet.org

Gandesa i Tortosa

En motiu dels 40 anys de la mort de Mn. Joan Baptista Manyà,  fill de Gandesa

Gandesa: Divendres dia 11 de març a les 7 de la tarda a la Biblioteca de Gandesa

Tortosa: Divendres dia 08 d’abril a les 7 de la tarda a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa

Lleida

En motiu de 40 anys de música catalana. Música per la Pau.

– LLeida: Dimecres dia 08 de juny de 2016 a dos quarts de set de la tarda a la Biblioteca de Lleida

En motiu de la canonització de Teresa de Calcuta. Acte per al diàleg intercultural i interreligiós.

Lleida. Divendres 03 de juny. Santuari i parròquia de santa Teresita. 19, 30 hores. Missa i tot seguit a les 20 hores Xerrada al voltant de Teresa de Calcuta per Josep Maria Ferran.

Lleida. Dimecres  dia 26 d’octubre de 2016 a dos quarts de set de la tarda a la Biblioteca de Lleida. Taula rodona intereligiosa i intercultural sobre Teresa de Calcuta de la santa del pobres del segle XX a la santa de la foscor del segle XXI. Per Josep Maria Ferran, tesina sobre la vida constant de conversió de Teresa de Calcuta. Iniciatives avui a casa nostra a favor de les persones en la lluita per la foscor i dels més pobres.

Cabacés (El Priorat)

– Diumenge dia 24 d’abril, A CONCRETAR, no és definitiu dia de la música local civil i religiosa a càrrec del músic i compositor local  Josep Enric Peris de projecció nacional. La jornada començarà a les 11 del matí fins a les 14 hores.

– Dissabte dia 28 de maig , trobada d’associacions UNESCO de Lleida i Ceradai . 19,30 hores al Cafè de Cabacés  . Taula rodona i xerrada sobre l’actual diàleg intereligiós i els  reptes de futur a càrrec de Mn. Jesús Sans

Actes mensuals a Cambrils i a Falset.-

Cambrils (el Baix Camp):

Curs i Taller mensual Aixopluc al casal Municipal de la gent Gran de Cambrils.

Proper taller el dia 15 d’abril a les 7 de la tarda al Centre Cívic “Les Basses”  de Cambrils. Com ajudar-se i com ajudar-nos.

Queda pendent el reconeixement “Diamant Cooppel” a Mn. Josep Maria Font, 2015 a Cambrils a decidir en els mesos de maig o juny

Falset (El Priorat):  

Sessió interviu, passeig Cooppel per Falset, programa mensual Priorem PRIORAT de ràdio Falset i OASIS Cooppel a la biblioteca Salvador Estrem i Fa de Falset.

Propers programes a tres quarts d’onze del matí dels dissabtes 07 de maig i 04 de juny.

Més info: http://www.agendapriorat.cat/users/priorem-priorat

Setmana santa. Nous contactes al Priorat:  Gratallops, Porrera, Torroja, El Lloar, la Morera de Montsant i Escaladei i a la Ribera d’Ebre: Mora la Nova, Mora d’Ebre, la Torre de l’Espanyol i Vinebre.

http://www.agendapriorat.cat/users/priorem-priorat

Deixa un comentari