208.- Dos nous programes de ràdio “Priorem PRIORAT” “PRIOR(em)AT” i dos noves sessions OASIS a la biblioteca de Falset: 21 XI i 19-XII.-.-

 Avui dia 24 d’octubre un nou estil “Priorem PRIORAT”.

El dia 21 de novembre vàrem contactar amb En Jaume Sabaté Sanahuja.

El proper dia 19 de desembre a les 10 hores interviu de persones al Bar Restaurant la Piscina, a les 10,15 visita guiada pel casc antic amb Jaume Sabaté, a les 11 nou programa de ràdio Priorem PRIORAT i a les 12 nou OASIS a la biblioteca Salvador Estrem i Fa.

E

El passat dissabte dia 24 d’octubre, Ferran presentà el nou estil de Priorem PRIORAT:

– El nou logo és:    “””PRIOR(em)AT)))… 

– La cançó central del programa és “Imagine” de John Lennon. En al.lusió al nostre lema: “Imaginem junts, és un dret universal, i el somni és aconseguir el que hem continuat imaginant. Construir la Pau en la ment de les persones estudiant i practicant el Talent Cooppel”

– Priorem PRIORAT tindrà el dissabte elegit tres sessions:

– La primera a les 10 del matí al Bar de la Piscina per a fer entrevistes personalitzades.

– La segona  a les 11 del matí com a programa en els estudis en directe de ràdio Falset de 33 minuts, d’emissió mensual.

– La tercera a les 12 del migdia una sessió Priorem PRIORAT presèncial en OASIS a la Biblioteca Salvador Estrem i Fa de Falset.

– Per a concertar consultori o entrevista a Ferran es podrà fer trucant al 619 79 39 69.

– “Priorem PRIORAT” és invertir P.R.I.O.R.E.M. Priorat que són la primera lletra de Persones, Recursos, Iniciatives, Organitzacions, Rutes, Espais naturals i Museus. On el més important són les persones del Priorat.

El tauler de l’entrada a la biblioteca pública Salvador Estrem i Fa de Falset.-

Causa Talent Cooppel per la Pau, Nacions Unides 2022, en el Priorat

Fomentem el talent cooperatiu personalitzat a favor de l’èxit de totes les persones.

Curs cultural 2015-16

2015. Els propers dissabtes dies 21 de novembre i 19 de desembre a Falset.

A les 11 del matí, parla i escolta Priorem PRIORAT, dos nous programes mensuals a ràdio Falset de notícies i opinions sobre el talent cooperatiu cultural i social de les persones, de les entitats i dels recursos de la comarca del Priorat

Possibilitat a la ciutadania de fer difusió d’anuncis i de notícies d’interès social i cultural.-

El programa és per a fomentar el talent cooperatiu personalitzat a nivell local, comarcal i nacional amb la invitació de persones que volen donar a conèixer les seves necessitats, els seus interessos o les seves capacitats a la fi de aconseguir el benefici i l’èxit col.lectiu a més del personal. En el programa participen persones que volen compartir notícies, vendre quelcom en segona mà que pot beneficiar a una tercera persona, compartir materials abans de desfer-se com obres d’art, documents històrics, llibres antics, jocs de taula i de tauler, aixó tot allò al voltant dels col·leccionismes i de les aficions. Es poden fer anuncis d’ofertes ciutadanes sempre dins d’una breu entrevista que s’emetrà per Priorem PRIORAT, així també fem difusió de notícies sobre actes, festes i fires sempre i quan les entitats promotores i organitzadores participin amb el talent cooperatiu personalitzat. A més de Priorem PRIORAT fem difusió a altres ràdios locals i en els actes culturals locals dins del programa de la Causa Talent Cooppel per la Pau, Nacions Unides 2022, arreu de Catalunya sud i de tota Catalunya.

– Promovem entre tots el respecte del silenci i la coresponsabilitat comunitària amb els animals, les plantes i la cura de l’entorn i del paisatge.-

També posarem en marxa una campanya Talent Cooppel de conscienciació, d’anàlisi i de sensibilitat ciutadana sobre temes de conflicte social sota el “SOS Talent cooperatiu” com el respecte als temps de silenci als pobles i als carrers, la gestió i la cura dels animals domèstics que podem provocar plagues de puces, sobre la població de gats i gossos que ocasionen molèsties al veïnat. I la cura d’animals com els llangardaixos i els ratpenats que són insecticides naturals.

Comentaris sobre iniciatives a favor de la comarca i critica en el sentit de millorar per totes les parts

També sobre si el Rally http://www.rallyracc.com/2015/es/ és beneficiós o no,  a la nostra comarca. Què penses i quina veu tens al respecte?. Nosaltres pensem que el Rally ens fa difusió i ens dona presència a Catalunya i arreu del món.

– Generar debats constructius al voltant de qüestions que poden facilitar la convivència democràtica activa.

Per acabar el 2015, seran els dos dissabtes propers dies 21 de novembre i 19 de desembre a les 11 del matí. Priorem PRIORAT s’inicia a les 11 i s’acaba abans de les 11,45. Una ocasió de 33 minuts de veus de persones de la nostra comarca o que donen a conèixer la nostra comarca arreu del món.

PARLA I ESCOLTA per antena o per internet a arreu del món

http://www.radiofalset.cat/    Tel. Núm. 977 831135  i  977 83 00 44  durant el programa.

Per a concertar intervencions abans o fer difusió de continguts d’interès social i cultural per a tu, truca al 619 79 39 69.

Programació dels dissabtes: http://www.radiofalset.cat/index.php/graella-de-programacio

 

 

Radio_Falset350px

Tot seguit a les 12 del matí dos noves sessions OASIS Talent Cooppel on escoltem amb confidencialitat a les persones que volen tant a nivell personal com si van acompanyats, a més ensenyem i apliquem el Talent Cooppel  segons les necessitats i els interessos de la ciutadania. És a la biblioteca Salvador Estrem i Fa de Falset. Iniciem a les 12 i com a màxim estem fins a les  13 hores.

Accès gratuït. Atenció a persones majors d’edat. De forma concertada poden assistir els pares/mares amb els seus fills/es. No atenem a menors d’edat sols, sense autorització prèvia dels pares.

En els espais OASIS:

– Aprenem el Talent Cooppel.

– Escoltem amb confidencialitat les necessitats i els interessos de la ciutadania.

– Practiquem el Talent Cooppel pel diàleg, pel joc i pel compromís social.

Davant el fracàs escolar lluitem per l’èxit de totes les persones.

Consulta’ns sense cap compromís: info@cooppel.org.

A la biblioteca Salvador Estrem i Fa un espai OASIS per a dialogar sobre temes personals. Amb l’escolta activa, la conversa és sanadora.

Deixa un comentari