203.- 23-IX-15.- Reconeixement oficial del “Talent Cooppel” a efectes de formació docent.-

El passat dia 23 de setembre de 2015, el Departament d’Ensenyament, ha signat la Resolució de reconeixement del secretari de Polítiques Educatives i signat pel subdirector general d’Innovació, Formació i d’Orientació Sr. Joan Gumbert i Ribot.

Per la qual reconeix el curs sobre el “Talent Cooppel” com activitat de formació permanent organitzada per l’entitat Ceradai, a efectes de reconeixement de mèrits docents, durant el present curs 2015-16.

Això implica el reconeixement oficial de “Ceradai” com associació formadora del professorat ja des de 1995 i a  partir d’ara formadora del professorat en el “Talent Cooppel”.

Més informació:

– Esta obert el període de preinscripció des d’avui fins el dia 10 de novembre de 2015.

– El curs és de 30 hores, 20 presencials i 10 a distància que consisteix en dura terme una experiència en família i/o a l’aula, amb un informe sigui notícia, ponència o article sobre ella.

– El curs és gratuït.

– Organitza l’associació Ceradai, fundada en 1986 i formadora reconeguda des de l’any 1995.

– Formador de formadors voluntari: Josep Maria Ferran i Torrent

Foto: Conferència en el Col.legi Oficial de Metges de Tarragona, inventor de jocs didàctics des de 1985, ara promou en resposta al S.O.S. Talent Cooperatiu el "Talent Cooppel", on es presenten les competències bàsiques transversals i les tradicionals tècniques d'estudi i mnemotècnia en forma de joc en família i en societat.

– Lloc: Tarragona.        Institut Antoni de Martí i Franquès

Es poden dur a terme sessions a l’Ateneu de Tarragona o de forma alternativa a altres indrets com  a Cambrils i a Falset.

-Més informació:

info@cooppel.org

Tel.núm. 619 79 39 69     WhatsApp

En Facebok:  https://www.facebook.com/josepmaria.ferrantorrent  en Grup “Curs Talent Cooppel, 2015-16”

Més info sobre el curs. Clica a sota:

http://blocs.xtec.cat/otqpl/1-curs-talent-cooppel-2015-16/

Deixa un comentari