Aprenem una cançó que parla dels INSTRUMENTS de l’orquestra: LA POLKA DELS INSTRUMENTS

A 3er estudiem l’ORQUESTRA. Per començar a saber coses sobre aquesta gran Agrupació instrumental us proposo que escoltem aquesta bonica cançó que ens parla de tots els instruments que formen part de l’orquestra,

Es titula: ” La Polka dels Instruments

logo-polka-bloc

9 thoughts on “Aprenem una cançó que parla dels INSTRUMENTS de l’orquestra: LA POLKA DELS INSTRUMENTS

 1. Ariana

  Hola Flora.La Celesta es un instrumento musical, de composición similar al piano, pero cuyos martillos activados por teclas percuten placas de metal en lugar de cuerdas tensas.Estas placas al ser percutidas provocan una caja una caja de madera destinada a este fin,produciendo un sonito “celestial´´, de lo cual proviene el nombre.Adeu.

 2. Ariana

  Hola Flora he escoltat la canço i també la he practicada amb el karaoké i a sigut molt divertit.Adeu

 3. nadia

  Hola Flora,ja se que es la celesta,la celesta es un instrument musical similar al piano,que consta de una serie de barras resonans,fetes d´acero,i amb freqüencies que corresponen a l´escala musical.

 4. melany

  hola flora lla e vis tot lo que nos as demanat i meyns el jocs perque no e pogut entra pero las altres cosas si le e escoltat i e mirat adeu flora

 5. ariadna molina

  Hola Flora, he trobat aquesta definició:

  “La celesta es un carillón a teclado.
  Tiene una serie de barras de metal que son golpeadas por pequeños martillos, cuando pulsamos unas teclas muy parecidas a las del piano. Debajo de cada barra metálica hay una caja de resonancia y en la base del instrumento existe un pedal “de sostenido”.

  La música para celesta se escribe en doble pentagrama, como el piano”

  Espero que t’hagi agradat

 6. isaac

  Hola flora he escoltat la canso i tambe he fet el karaoke i a mes he jugat els jocs i m´agradad molt.Adeu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà