Què fem?

Aquest bloc de música vol ser una petita mostra de tota la vida musical que duem a terme a la nostra escola, l’Ausias March. Aquí hi trobareu exemples dels diversos blocs de contingut que integren el currículum de música: Cançó, educació de l’oïda, dansa, lectoescriptura, audició, instrumentació, flauta,…. També hi veureu les festes que celebrem a l’escola, les sortides musicals i altres activitats interessants. Com ja sabeu celebrem les festes tradicionals de la Castanyada, Nadal, Carnaval i Sant Jordi. Però també celebrem dues diades importants per a nosaltres, Santa Cecília i el dia de la Pau i la No Violència. En aquesta diada la música permet expressar sentiments i actituds que potser amb paraules són més difícils d’expressar.

Poc a poc el bloc ha anat incorporant i fent seves les noves tecnologies, les TIC. Per això també hi veureu com gràcies a elles creem, composem i fem música d’una manera més rica i significativa.

Amb la música aprenem a sentir d’una manera diferent. Hem aprés que gràcies a ella podem expressar un munt de coses. La mùsica ens fa sentir millor !!!.

La música és viva en el dia  a dia de l’escola: uneix , integra i  unifica gran part de la vida col.lectiva de la nostra comunitat educativa.


A l’Ausias March tenim un HIMNE , el voleu sentir?

HIMNE DE L’AUSIAS MARCH

Alcem alegres tots junts els nostres cants,

la nostra veu és un missatge d’amor, un clam!

Venim d’aquí, venim d’allà, de tot arreu,

els nens de l’Ausias March.

És del poeta la paraula la veu,

el vers, la rima, un metàfora al vent.

Com ell nosaltres tots volem exclamar:

-Estimem tots avui per viure la PAU.

És en l’escola on trobem l’amistat,

que dia a dia ens va empenyent endavant.

Volem aprendre a ser millors cada instant,

homes i dones que viuran el demà.

Alcem alegres tots junts els nostres cants,

la nostra veu és un missatge d’amor, un clam!

Venim d’aquí, venim d’allà, de tot arreu,

els nens de l’Ausias March.

ausiasfinalcomprimit.mp3

2 thoughts on “Què fem?

  1. lola

    Flora, tu saps que ami sempre m´ha agradat el imne de l´escola perquè sempre et demano que el cantem ami i a tots els nens l´hi agrada el imne de léscola i sobretot ami bueno Flora, adeu molts petons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà