Una nova Forma Musical per a 6è: LA SUITE

La SUITE és l’última Forma Musical que estudiarem aquest curs a 6è. I n’escoltarem una de molt bonica de J.S.Bach. Es titula: Suite per a orquestra nº2 en Si menor.

Però, què és una Suite?

La Suite és “un conjunt de músiques o moviments que, en molts casos, provenen de danses i en el qual és habitual l’alternança de músiques ràpides i lentes”.

La Suite per a orquestra núm.2 en Si menor està formada per set moviments:

 1. Obertura. La suite comença. És majestuosa.
 2. Rondó. Hi ha una alternança de diversos temes, un dels quals es va repetint.
 3. Sarabanda. Està en compàs binari i té una aire tranquil.
 4. Bourré. És una dansa d’origen francès. N’hi ha dues de seguides.
 5. Polonesa. Dansa d’origen polonès en compàs ternari.
 6. Minuet. De tempo tranquil i en compàs ternari.
 7. Badinerie. Ràpida i lleugera, en compàs binari.

Entra en el wix i l’escoltaràs !

logo-suir-pel-bloc

6 thoughts on “Una nova Forma Musical per a 6è: LA SUITE

 1. johana

  HOLA FLORA M’AGRADAT UNA MICA L’U DE LA SUITE I PER SERT TENS QUE CANVIAR LO DE EL WIX PERQUE AS POSAT ANALIZEN UN OBRA I ES UN OBRA

 2. carlos

  hola flora, la canço del jhinson m´agradat molt perque es d´accio,la dela judith magrada es molt pegadisa,la dela Yajary mágrada es molt tranquila,la de l´esteban no m´agrada molt però no esta gens malament,la deavid es super xula,la del hao lin es relaxant i activa a la vegada esta molt bé pero les dues coses alhora no m´agrada,la de l´oscar esta b.bé,la del jesus es xula es molt guai,la del fabio es super original m´agrada,la del dipi es guai,la de la Mar es molt pacifica ma agradat molt,la del Carlos es a dir yo m´agrada molt es tranquileta.la del santiago es aun mes original i magrada molt com acaba aixo es posa interesant.la del juan pierre esta ve pro li posaria barra de repeticio,la de la carol magradat molt el final.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà