Generadors d’activitats de matemàtiques

toomates.jpgLa web http://www.toomates.net/ ens ofereix tota una sèrie d’activitats de matemàtiques llestes per a descarregar en format Word i imprimir.

Però el més interessant és que també ens permet baixar-nos alguns dels generadors que ens “fabriquen” aquest fulls d’activitats, de manera que en podem fer molts més i cada vegada diferents.Aquests generadors no són més que fulls de càlcul (Excel) que ens permeten canviar totes les dades numèriques de cada full només pitjant la tecla de funció F9.

5 thoughts on “Generadors d’activitats de matemàtiques

 1. Pingback: Racó Tic » Toomates: Fitxes de matemàtiques per imprimir

 2. carme marrugat puigcarbo

  Esta molt bé la página però no hem pogut accedir a les fitxes

 3. mtorne8 Post author

  Hola Carme, celebro que t’hagi agradat la pàgina. A l’obrir la web http://www.toomates.net/ només et cal tirar pàgina avall, ben avall, per trobar ja fitxes fetes amb word o pdf, llestes per a imprimir. Els documents que trobes amb la icona de l’excel són generadors on pots tu mateixa “fabricar” les fitxes que vulguis clicant F9 cada cop perquè canviïn els valors numèrics. Cal, però, la primera vegada, habilitar les macros del document: herramientas/macro/seguridad/bajo. Després d’habilitar les macros has de tancar el generador i tornar-lo a obrir perquè tingui efecte.
  Espero haber-te donat la solució correcta.
  Gràcies!

 4. Pingback: C.E.I.P SAAVEDRA » Blog Archive » Activitats de matemàtiques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *