XTECBlocs (II)

Tranquils, no patiu si no recordeu les adreces del vostre bloc, nom√©s cal entrar a http://blocs.xtec.cat/ amb el nostre nom d’usuari i contrasenya de l’XTEC i veurem com a la dreta se’ns mostra el t√≠tol del bloc o blocs que h√†gim comen√ßat:

blocs.jpg

Ara, nom√©s cal clicar damunt del t√≠tol del bloc per veure’l i damunt de admin1.jpg per a administrar-lo. Totes dues s’obren en una nova pestanya. Ara ja podeu treballar en una i veure’n el resultat a l’altra, tot actualitzant cada cop.

Si us hi heu fixat, la primera p√†gina (Inici) √©s din√†mica i les diferents entrades es van posant de manera que l’√ļltima sempre es veu la primera en obrir el bloc, √©s a dir, es llegeix de baix a dalt. Per√≤, a m√©s de la d’Inici, podeu fer altres p√†gines, que sortiran indicades a la franja lateral i, segons la plantilla que h√†giu triat, a m√©s, s’afegir√† una pestanya al vostre bloc. Aquestes altres p√†gines, no segueixen un ordre cronol√≤gic com la primera (es llegeixen de dalt a baix) i se solen utilitzar per crear diferents apartats o seccions dins dell bloc.

Doncs b√©, a l’hora d’escriure, tan podeu escriure articles (entrades) o p√†gines. Aneu desant de tant en tant per no perdre la feina feta (bot√≥ Desa i continua editant), per√≤ penseu que no es veuran al bloc fins que ho publiqueu (bot√≥ Publica).Un cop publicat, tant els articles com les p√†gines es poden modificar o eliminar. Nom√©s cal anar a Gestiona (articles o p√†gines) i actuar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *