Scribd

Us presento una altra web que ens permet desar documents i, a més, té un processador de textos força útil:

scribd.jpg

Està en anglès, però és força intuïtiu i fàcil d’entendre. El primer que heu de fer és registrar-vos i, després ja podeu començar a desar els vostres documents clicant al botó upload1.jpg, que us porta a una altra pantalla on indica quins documents accepta l’aplicació:

documents.jpg

Com veieu, és ben variat i, per desar els vostres documents, només us cal clicar a

click.jpg

Però, si voleu, veureu que a la dreta d’aquest botó us dóna l’opció de redactar directament un document amb el processador que porta incorporat, amb un text enriquit i que, a més, té els menús en català:

text.jpg

Val la pena provar-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *