ELS DOLÇOS
19 maig 2011Perquè hem escollit aquest tema?
Hem escollit aquest tema perquè volíem parlar sobre els dolços perquè ens agraden molt.
Què volem saber?
Volem saber els mals que fa menjar excessivament molts dolços, quin és el dolç més bo per a nosaltres i de què està preparat.
Parts en què es basarà:
Es basarà en 4 parts.
-Els mals dels dolços.
-El que ens agrada mes a nosaltres.
-De què està preparat.
-Les cançons i fotos de l’osset gominola:
A on hem anat a buscar la informació?
La informació l’hem trobat a la wikipedia i a l’origen dels caramels.
NUCLI:
Hem buscat unes cançons relacionades amb les gominoles:
Aquí tenim algunes fotos de l’osset gominola:
Els mals dels dolços:
Els dolços son molt deliciosos, però quan es mengen excessivament et pot provocar malalties com les càries i també unes altres.
El mes bó per nosaltres:
Els mes bons per nosaltres son els chiclets i les llengües.
De que esta preparat?
Un caramel, és un aliment sòlid fet a base de sucre cuita i algun
saboritzant també conegut com confit o dolç.
Aqui tenim 6 tipues de dolços
Chupachups:
Maceta de chuches:
Llengues:
I molts més…
CONCLUSIÓ:
Ens a agradat fer aquesta conferencia i parlar dels dolços, ja que son una atracció per alguns nens o nenes.
Gracies per escoltar-nos.
Fernanda i Nimvhar